Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dolphine #6907 üzenetére
Na most nekem sem tölt be és közben ugyanezt írja, hogy "Nincs internetkapcsolat" és tegnap este még ment.
Egyelőre nem csináltam vele még semmit, csak gondoltam bejelzek ide, hogy nem egyedi a problémád.
Kerestem most egy pár pillanatig, hogy webes felületen hogyan tudok válaszként írni üzenetre.
-
válasz
Dolphine #4971 üzenetére
Nálam is hasonló volt a helyzet, de mint nálad is, a gyorsítótár törlés megoldotta. Viszont egy valami már régóta nem működik nálam jól és az az értesítés. Korábbi verzióknál még jó volt, de az újítás óta (asszem 3.0.1) hol működik, hol nem. Most hogy megkergült és kidobott, most egyáltalán nem értesít, csak akkor frissít, ha megnyitom az app-ot.
-
-
válasz
Dolphine #4540 üzenetére
Nálam is, de nem csak ez a baj, ha kikapcsolom a wifit és vissza, akkor egyszeri alkalommal be tudok lépni, de pl. a logout barna téma piros lett. Ahogy kilépek az appból, már újra internet hibát ír amikor újra belépnék. Visszaraktam egy régebbi verziót ami jól működött, de kötelezően frissíteni akar, addig nem enged tovább.
-
-
Dolphine
addikt
válasz
Dolphine #669 üzenetére
Akkor lenne még igazán jó az app, hogyha meg lehetne azt oldani, hogy ami egy fórumnál piros számmal van írva és kattint az ember, akkor ne a legfrisebbet jelenítse meg, hanem az utoljára olvasottat. Ahogyan az weblapon működik. Nem tudom, hogy egyáltalán ez megoldható-e, illetve érthető-e a kérdésem. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest