- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YxVs
senior tag
-
pulutodurumo
őstag
Nem, egészen. Ha értesz annyit a fejlesztéshez, hogy le tudod fordítani az appot a forrásból, akkor rootolt telefonon mehet. De aláírás nélkül elég macerás. Ha pedig felrakja playre, elég gyorsan vége. Hiszen a fejlesztő kiköthet azért pár dolgot a licenszben, hiába nyílt.
-
Bozek
nagyúr
Jelenjen meg a changelog, nem ezzel van a gond. Csak ne várakoztasson.
Amúgy milyen hasznos infó marad ki, ha valaki nem olvassa? Hogy mennyit dolgozott a fejlesztő? Mert ha már lefrissítette, úgyse tud visszamenni régebbi verzióra (legalábbis az emberek nagy része), szóval a változások így is, úgy is megtörténtek. Akit meg annyira érdekel, annak ott a Play, jelzi az is külön (ha a fejlesztő foglalkozik vele), és az még frissítés előtt elolvasható.
-
axlfsi
veterán
Nem ártana ha jönne, mert már több mint egy hete ez megy és nem szeretném lecserélni a gboardot az app miatt.
...akkor inkább az appot hagyom el (pedig támogatom). Egyszerűen így használhatatlan, mert ott ugrál fel folyamatosan az üzenet, ahol gépelek és nem látom, amit írtam... Irtózatosan idegesítő sajnos.
Mit tudunk hát, mikor lesz frissítés, ami ezt a problémát megoldja?
((Ebbe is utólag szerkesztenem kellett...))
-
Bozek
nagyúr
De itt a reklámmentességről van szó, nem a plusz funkciókról. Akkor legyen egy egyszer fizetős lehetőség külön a reklámokra és senkit nem zavar a havidíj.
A fő probléma ezzel a modellel az, hogy ha nincs szüksége valakinek a plusz funkciókra, akkor is fizetnie kell havonta, hogy ne legyen reklám. Mivel a másik lehetőség azóta se lett javítva.
-
-
canniball
nagyúr
Nálam a telefonon is 7 van és a tableten is. Előbbin nem működik az app (pro verziója), utóbbin működik (a free verzió) és semmiféle változás nem történt egyik eszköz rendszerén sem a müködik-nem működik állapot között; ezek szerint nem a Nougat a probléma.
Azért bizakodva a várom a frissítést!
-
-ZeeZee-
senior tag
És ehhez miért kell inkognitó mód? Nem ez lenne a normális működés? Már jeleztem, hogy jó lenne, ha legalább a blokkokat megjegyezné, hogy mennyit néztem meg, nem pedig az összeset olvasottnak jelölné. (Ha van 352 (has szám) olvsatlan hozzászólás egy topikban és appból nézed meg, akkor mindegy mennyit néztél meg az összeset olvasottnak jelöli, míg böngészőből csak annyit amennyi oldalt/blokkot megnyitottál)
-
-
Beni2360
félisten
Még mindig nincs kint. kaptam a fejlesztőtől egy levelet mert írtam neki mielőtt ide vetődtem íme a válasz.
Heló Bélabá :)
Köszi szépen. Módosult 10 környékén a weboldal ezért új verzió lesz szükséges. Nem 3.5.3-al függ össze, csak így jött ki a lépés
Igyekszem, de nem csak rajtam múlik mikor lesz elérhető hanem Google-ön is. -
Samsung S10e, szintén egyértelműen komótosabb a frissítés óta és én is úgy vettem észre, hogy inkognitó kikapcsolása után gyorsabb.
a funkció miatt nem zavar, gondolom ilyenkor megy a háttérben a szerverről a valós adatokkal való lekérés (gyakorlatilag dupla adatforgalom van ilyenkor). -
pulutodurumo
őstag
A jelenség a baj, nem a havi 200 forint. Fizeti az ember a zene streaminget, a videót. Az Office 365 is előfizetéses (nekünk van "rendes" 2019, megvettük), a podcast alkalmazás is, a játékokban is ott a folyamatos vásárlás lehetősége.
Egy 3000 Ft-os játék mobilra, egy sokáig fejlesztett prémium termék volt pár éve. Most ha 1€ a havidíj, gyorsan eljutunk odáig.
Minden csak havi egy-két ezer, de ugye sok kicsi, sokra megy. -
-
vargalex
félisten
Na, van még azért gond a dologgal. Most éppen a Vodafone (ex UPC) topic téma összefoglalójában lévő "Van arra lehetőség, hogy a Vodafone médiabox távirányítója a tévét is vezérelje?" kérdésre adott válaszban található linkre kattintva nem a kérdéses hozzászólásra (#96801), hanem az előző oldal alján lévő #96800 hozzászólásra ugrik.
-
-
vargalex
félisten
Nekem (és a kollégánál) pedig ezt:
Éppen az előző oldal. De nekem soha nem a linkelt hozzászólás jelenik meg...Szerk.: Ezek szerint yanna is ezt látja... így nagyon nem egyértelmű, hogy merre kellene lapozni. Egyébként egy oldallal tovább ott a linkelt hozzászólás és valóban ott a kis sárga pötty (eddig észre sem vettem...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest