- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
Klassz volt ez az üdvözlő szöveg, de én dec 6-8 között nem vettem észre semmi teljes funkcionalítást. Pedig napi szinten használom. Meg úgy egyébként utólag közölni, hogy hé volt két napod ingyen a teljes funkcionalitásra, azért köszi.
Ja tegnap nekem az első frissítés után sem omlott össze. S22+ -
Essejó
veterán
Tegnap próbáltam az app-ból egy Temus linket küldeni a Kerti grill és bográcsozó topikba. Ma szóltak, hogy nem jó a link. Újra próbáltam 2x is. Annyi az eredmény hogy látszik szövegként hogy "link" de szürke nem kattintható. link ez lenne egyébként: https://share.temu.com/e3mmqPmnaXA
De egy próba nem próba, beléptem böngészővel, ott már kattintható, de about blank-ot dob. Vajon más topikban is ez van?
Lehet nem is app hanem szerver oldali a hiba?
A linket két külön böngészőbe is bemásoltam és úgy hiba nélkül nyitja az oldalt.
Hmm itt meg nyílik a link, nem értem :(
Ennyire gyorsan nem szokták javítani a dolgokat. -
Essejó
veterán
Működik!

-
Essejó
veterán
válasz
internetezoo
üzenetére
Nekem még annyi se, rábökök az ikonra, elkezd feljönni az ablak, és azonnal csukódik is be.
-
Essejó
veterán
Húsvéti meglepi, hoggy Piros tojás helyett magától bezáródó appot kapunk? Este még semmi baja nem volt, most meg magától záródik Samsung S22+
Android 14 One UI 6.1 -
Essejó
veterán
Sziasztok van egy ilyen jelzés az indító ikonon, de se privát üzenet se válasz valami hozzászólásomra. Akkor meg mi lehet? link
-
Essejó
veterán
válasz
PedroPascal
üzenetére
Nekem spec semmi harang nincs link
-
Essejó
veterán
Problem solved, a Samsung vltoztatott a menün
-
Essejó
veterán
Nekem sem jött vissza S22+
-
Essejó
veterán
S22+ Android 14 minden gyári legfrissebb
-
Essejó
veterán
-
Essejó
veterán
Egy fura dologba futottam ma bele. Linkelni akartam egy rj45 csatlakozót. Vágólapra másoltam a linket a LINK gombbal beillesztetten a hozzászólásba, elküldtem. Kipróbáltam 404-es hiba. Szerkesztés töröltem a linket újra beillesztetten, elküldtem, próba és megint 404-es hiba. Nyitottam böngészőt vágólapról bemásoltam a linket és nyílt az oldal. Szóval a link jó.
Nem van korlátozva az app-ban a beilleszthető link hossza?
Ide is berakom a linket de tartok tőle, hogy szintén 404 lesz a vége. link
Egyébként ez lett volna link kép.
És a teljes link nem kattintható formában: https://kabelvilag.hu/Gembird-RJ45-UTP-Cat6-csatlakozo-dugo-100db-LC-PTU?utm_source=olcsobbat&utm_medium=shopping&utm_campaign=olcsobbat_shopping_kabelvilag_webaruhaz&utm_source=olcsobbat&utm_medium=shopping&utm_campaign=olcsobbat_shopping_kabelvilag_webaruhaz&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwjqWzBhAqEiwAQmtgT4NKJP3QnotarSK7kwwzWEGXzn64dMXub9P7-Y5sSvR3k9EjaS5rvRoC8dQQAvD_BwE -
Essejó
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Erre link
Megelőztek... -
Essejó
veterán
Ha rábökök egy névre, akkor betölti az adatait, vagyis eddig betöltötte, az enyémet, bárkiét. Na most már ezt dobja:
linkS22+ Android 14 One UI 6.0
-
Essejó
veterán
-
Essejó
veterán
Amit a #7345-ben írtam, senki másnál nem tapasztalható?
-
Essejó
veterán
A ma letöltött frissítés érdekes ficsört hozott.
Írok egy hozzászólást, random topikban, és az elküldés után visszarak az adott topik aznap elsőnek olvasott hozzászólására.
Most itt is a #7330-ra. -
Essejó
veterán
A legutóbbi frissítés óta, ha írok egy választ akkor a sikeres hozzászólás után az Ap eltesz saját hozzászólásomra, ami valljuk be kellemetlen, ha van közben még 50-70 olvasatlan és lapozhatok vissza, minden egyes hozzászólás után. Ez eddig nem így működött. Galaxy S22+
-
Essejó
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Khmm... Linux
-
Essejó
veterán
Nekem ma délelőtt nem ment az app, közölte nincs internetem. Érdekes minden másnak volt. Most meg megy.
-
Essejó
veterán
Tegnap még ment az app gond nélkül, ma meg már betöltés közben kilép, esetleg be lép látom a topikpkat és hol mennyi olvasatlan üzenet van, de ez utóbbit csak villanásnyi ideig majd persze kilép.
Mi a franc romolhat el benne egyik napról a másikra. Ha csak nem dátumhoz kötött beépített bug.
-
Essejó
veterán
Nektek nem hiányzik egy válasz gomb a privátoknál? Nekem nagyon.
-
Essejó
veterán
válasz
kicsi kecske
üzenetére
Nekem eddig ment Android emulátoron Pc-n is. Na most már egy villanással kilép
-
Essejó
veterán
Van egy már tavaly is jelzett olyan probléma is az appal, hogy ha egy hozzászólás linket tartalmaz amit megnyitok majd bezárom akkor nem a kiinduló hozzászólásra tesz az app, hanem az aznap elsőnek olvasottra ami lehet 50-el korábbi is.
-
Essejó
veterán
A Válaszok erre funkció jó lenne ha az adott hozzászólásra érkező válaszokat hozná, és nem az adott felhasználónak adott összes választ. Konkrétan egy tegnap estire kerestem rá, és elkezdte a kollégának küldött válaszokat sorolni 2018-tól.
-
Essejó
veterán
Pc-n is fut az app, BlueStacks Android emulátorral.
-
Essejó
veterán
válasz
spiderpig820
üzenetére
Ez akkor sem normális működés.
-
Essejó
veterán
Nekem olyat produkál az új verzió, hogy random topik sok hozzászólás, és ha van az egyikben egy link amit megnézek, akkor utána nem az adott hozzászólásra visz vissza, hanem az akkor elsőnek olvasottra.
-
Essejó
veterán
Úgy érdeklődés szintjén. A privát üzenetre miért nincs válasz gomb? Csak új üzenet írási lehetőség van.
-
Essejó
veterán
Igen nekem is frissült, de egy hozzászólásban akartam egy kattintható linket küldeni, és nem ment mert szabálytalan HTML kód a linkben üzenetet dobott. A linket a Banggod.com ról másoltam.
-
Essejó
veterán
Szintén zenész. Instant záródik az app.
-
Essejó
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én is kerestem egy ideig míg meglett.

-
Essejó
veterán
Random topikban válaszolok egy hozzászólásra, elküldöm.
Majd pár perc múlva válaszolnék egy másikra, ugyanabban a topikban, és ott van az előzőleg elküldött szöveg. Nyomok egy vissza gombot, majd megint a válaszra bökök, és akkor már üres a hozzászólás ablak. Ez s 4.0.0 verziónál jelent meg -
Essejó
veterán
Müködik!
Köszönöm. Most már csak a Redmi 9 Android 10 Miui 12 trión kéne kitalálni, hogy miért írja ki alkalomszerűen, hogy ez a wifi hálózat nem ad internetet. Közben pedig ad, mert böngésző meg minden más megy, ha átváltok mobil netre akkor elindul az app, a mobil netet kikapcsolom, és már wifin megy is tovább.Illetve mindkét telefonon elég sokáig látom a karikát pörögni amíg az app betöltődik. Tisztára Windows Xp filing a homokórával.
-
Essejó
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Töröltem mindent a telefonon az appoknál ami a PH apphoz tartozott. Újra telepítettem a play-ból, bejelentkeznék, nincs internet, se 2,4 se 5Ghz se mobilneten. Kész feladom, mert közben minden másnak meg van nete a telefonon, wifin és mobilneten is. VPN és reklámblokkoló nincs a telón.
-
Essejó
veterán
Természetesen telefon újra indítás volt. Wifit kikapcsoltam mobilnetet be nincs net. Aztán wifit be mobilnetet ki, és ugyanaz a nincs internet. Perpill lövésem nincs mit probáljak ki, mert net minden másnak van, csak az app nem akar rátalálni.
-
Essejó
veterán
Egy érdekes probléma van épp.
Inditanám az appot és folyamatosan azt írta ki hogy Újra. Töröltem, újra telepítettem a play-ból. Aszondja jelentkezzek be. Ok beírom. Erre dob egy kis táblát, hogy nincs internet kapcsolat, se mobilnet se wifi? Wtf? Ezt most böngészőn belépve írom, érdekes, hogy így meg van net.
Kora este még ment gond nélkül, nem állítgattam el azóta semmit.
Mondjuk az is megér egy misét, hogy jó ideje ha be akarok lépni akkor a kis karika mennyi ideig pörög mire betölt, ez több telefonon is tesztelve, ugyanúgy működik. -
Essejó
veterán
Az feature vagy bug, hogy ha egy topik olvasása közben be akarok valamit linkelni, és megnyitok egy böngészőt. Majd vissza váltok a topikra, akkor egy üres oldalt kapok link
Meg kell nyomnom fenn a frissítést, hogy vissza töltődjön az oldal. -
Essejó
veterán
A TG topikok bal felső sarkánál mi az a pici jel, nem bírom kinézni?
-
Essejó
veterán
Akkor rákérdezek még 1x, mi a különbség a 160 Ft és a többi összeg közt? A 160 az a reklámmentesség, a magasabb összegek meg a plusz opciók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Egérpad topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Autós topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch Series 11 okosóra szíjak, 46mm, S/M
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest