Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Smith Ügynök
tag
Na szép kis vitát robbantottam ki
De nembaj, mert ez most tömegeket érintő kérdés. Bár nem tudom tényleg ennyire programozó hiány van-e amennyire a gyorstalpalók reklámjai sugallják.Igen , nekem is ennyi a célom, hogy egyáltalán be tudjam tenni a lábam az ajtón, aztán a többit megoldom, logikának, matematikának, gondolkodásnak, tanulásnak sose voltam ellensége.
Na majdlátjuk, addig is Udemy-n minden nap szívom magamba az infokat, az elméleti dolgokra kitalálok magamnak egy problémát, és azt lekódodolom, ennél többet szvsz nem lehet tenni a témáért. Az után, hogy a Java Core-t elkezdtem, utána 2 héttel már Springben írtam alkalmazot nyilvántartót, Thymeleaffel, szerintem nem vagy hülye a témához
De persze ebben benne van 15 év informatika mint hobbi, és régen Turbo Pascal programozás, 15 éve... de az emlékek alapnak jók voltak.Na igyekszek, aztán remélem lesz valami belőlem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Macska topik
- Napelem
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Újszerű Samsung Galaxy Fold 5 - 5G - 12Gb/512GB -(2026 Augusztusig Garis)+S-pen tok ceruzával
- WD Black SN850X 8TB
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De persze ebben benne van 15 év informatika mint hobbi, és régen Turbo Pascal programozás, 15 éve... de az emlékek alapnak jók voltak.