- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Van egy adatbáziskezelő progim amit sportfogadás témára írtak még windows XP-re.
A mai 64bites rendszerekre hibával telepedik fel, és nem is müködik rendesen.
alapból hiányol egy 32bites dll-t(MSSTDFMT), amit persze pótoltam, de azt szeretném ha gond nélkül telepedne fel. Gondolom a progit kellene win10 kompatibilissá tenni.
Erre keresnék valakit.(remélem jó topicban keresek) -
Amur
addikt
nem vagyok programozó, de használom az Sqlyog community verziót adatbázis feltöltésre.
Egy weboldalról másolgatom be meccsek eredményeit, van valamilyen módszer az adatbevitel felgyorsítására?
Pl. be tudom állítani hogy elválasztójelek hatására a következő cellát töltse ha egyszerre illesztek be sort? -
Amur
addikt
Egy olyan progit szeretnék készíteni(ha érdemes szinte nulla tudással belekezdenem-annakidején basic-ben programoztam utoljára),vagy készítettni,
amelyik egy adatbázisba felvitt adatokból listákat tud készíteni.
Pontos leszek: sportfogadáshoz használnám,kb. 40 bajnokság adatait frissiteném benne napi szinten.
(gólok ideje,félidő eredménye,végeredmények stb..),és ebből az adatbázisból gombnyomásra szeretnék listákat készítettni vele az éppen futó meccsek résztvevőiről.
(ilyen félidei eredmény után hány százalékban volt gól, mióta nem rugott gólt a 2.félidőben stb..)
Nem lehet nagy dolog megcsinálni,nem kell nekem csili-vili felület.
Milyen nyelven érdemes megírni, és tényleg nulláról érdemes-e belemásznom ezért,vagy nem nagy dolog és aprópénzért csináltassam meg valakivel? -
Amur
addikt
még anno commodore basic szinten programoztam,azóta semmi,ezért inkább kérdezek:
hogyan tudom a legegyszerübben megcsinálni(angol oktatáshoz) hogy egy adott képre ha ráviszem az egeret akkor lejátsza a képhez rendelt hangfájlt? (akár egy sima word doksiban makróként(?),vagy egy html oldal keretében?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest