Hirdetés
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Van egy adatbáziskezelő progim amit sportfogadás témára írtak még windows XP-re.
A mai 64bites rendszerekre hibával telepedik fel, és nem is müködik rendesen.
alapból hiányol egy 32bites dll-t(MSSTDFMT), amit persze pótoltam, de azt szeretném ha gond nélkül telepedne fel. Gondolom a progit kellene win10 kompatibilissá tenni.
Erre keresnék valakit.(remélem jó topicban keresek) -
Amur
addikt
nem vagyok programozó, de használom az Sqlyog community verziót adatbázis feltöltésre.
Egy weboldalról másolgatom be meccsek eredményeit, van valamilyen módszer az adatbevitel felgyorsítására?
Pl. be tudom állítani hogy elválasztójelek hatására a következő cellát töltse ha egyszerre illesztek be sort? -
Amur
addikt
Egy olyan progit szeretnék készíteni(ha érdemes szinte nulla tudással belekezdenem-annakidején basic-ben programoztam utoljára),vagy készítettni,
amelyik egy adatbázisba felvitt adatokból listákat tud készíteni.
Pontos leszek: sportfogadáshoz használnám,kb. 40 bajnokság adatait frissiteném benne napi szinten.
(gólok ideje,félidő eredménye,végeredmények stb..),és ebből az adatbázisból gombnyomásra szeretnék listákat készítettni vele az éppen futó meccsek résztvevőiről.
(ilyen félidei eredmény után hány százalékban volt gól, mióta nem rugott gólt a 2.félidőben stb..)
Nem lehet nagy dolog megcsinálni,nem kell nekem csili-vili felület.
Milyen nyelven érdemes megírni, és tényleg nulláról érdemes-e belemásznom ezért,vagy nem nagy dolog és aprópénzért csináltassam meg valakivel? -
Amur
addikt
még anno commodore basic szinten programoztam,azóta semmi,ezért inkább kérdezek:
hogyan tudom a legegyszerübben megcsinálni(angol oktatáshoz) hogy egy adott képre ha ráviszem az egeret akkor lejátsza a képhez rendelt hangfájlt? (akár egy sima word doksiban makróként(?),vagy egy html oldal keretében?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- potyautas: Gépjármű ügyek
- További aktív témák...
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest