Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
üzenetére
Igen, pip segítségével.
Teljesen igazad van, magam is ezen az állásponton vagyok. Viszont az oktatási anyag 2.x -es verzióra van, így előtte azon végigmegyek. Már közben próbáltam,hogy az oktatási anyagot 3.x verzióban csinálom, de sok energiát elvisz keresni, hogy miért nem működik, mi változott. Ami oké, csak nem tudok haladni. Jobbnak gondoltam először kicsit homályt szerezni az egészről, majd áttérni a 3-ra úgy,hogy tudom is miről van szó és esetleg hol keressem.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
üzenetére
A php5 csak mittomén miért volt, nem számoltam eddig a verzióit, hiszen nem használtam, amit nem nem használ az ember, nem követi. Legalábbis én nem.
Természetesen egy friss linux után első dolog apt-get update minden istennyilára és úgy indulni, aztán stable-be amit bead majd nekem keretrendszert, az lesz. Nem a netre megy ki, nekem kell, szóval még törés ellen se kell védenem kb, nem mintha a csomagszűrő tűzfalon kívül tudnám, az majd külön fejezet lesz, hogy a frontendet leválasztom az adatbázisról és közéékelek valami ellenőrző XML szerűséget, de egyelőre a leg-leg alapokat értsem meg vele kapcs, szintaxis gyakorlás, szóval ráállítani az agyam arra, hogy bal pedál kupplung, középső fék, jobb gáz, váltó, kormány, bal index, jobb ablaktörlő és ilyenek. 
Köszi a tanácsokat, értékelem.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Természetesen egy friss linux után első dolog apt-get update minden istennyilára és úgy indulni, aztán stable-be amit bead majd nekem keretrendszert, az lesz. Nem a netre megy ki, nekem kell, szóval még törés ellen se kell védenem kb, nem mintha a csomagszűrő tűzfalon kívül tudnám, az majd külön fejezet lesz, hogy a frontendet leválasztom az adatbázisról és közéékelek valami ellenőrző XML szerűséget, de egyelőre a leg-leg alapokat értsem meg vele kapcs, szintaxis gyakorlás, szóval ráállítani az agyam arra, hogy bal pedál kupplung, középső fék, jobb gáz, váltó, kormány, bal index, jobb ablaktörlő és ilyenek.