- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
#80123904 #12065 üzenetére
Igen, pip segítségével.
Teljesen igazad van, magam is ezen az állásponton vagyok. Viszont az oktatási anyag 2.x -es verzióra van, így előtte azon végigmegyek. Már közben próbáltam,hogy az oktatási anyagot 3.x verzióban csinálom, de sok energiát elvisz keresni, hogy miért nem működik, mi változott. Ami oké, csak nem tudok haladni. Jobbnak gondoltam először kicsit homályt szerezni az egészről, majd áttérni a 3-ra úgy,hogy tudom is miről van szó és esetleg hol keressem.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
#80123904 #12053 üzenetére
A php5 csak mittomén miért volt, nem számoltam eddig a verzióit, hiszen nem használtam, amit nem nem használ az ember, nem követi. Legalábbis én nem.
Természetesen egy friss linux után első dolog apt-get update minden istennyilára és úgy indulni, aztán stable-be amit bead majd nekem keretrendszert, az lesz. Nem a netre megy ki, nekem kell, szóval még törés ellen se kell védenem kb, nem mintha a csomagszűrő tűzfalon kívül tudnám, az majd külön fejezet lesz, hogy a frontendet leválasztom az adatbázisról és közéékelek valami ellenőrző XML szerűséget, de egyelőre a leg-leg alapokat értsem meg vele kapcs, szintaxis gyakorlás, szóval ráállítani az agyam arra, hogy bal pedál kupplung, középső fék, jobb gáz, váltó, kormány, bal index, jobb ablaktörlő és ilyenek.
Köszi a tanácsokat, értékelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó konfig! I5-8700 500GB SSD 32GB DDR4 RTX2060 6GB!
- Predator PH315-51 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- IPhone 15 Pro 256GB gyári független hibátlan 2026.09. 22. Apple jótállás
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest