Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
thiclyoon #13674 üzenetére
"Szerintem (pl.) a c-c++-java tudás többet ér, mint "az IP, portok, tűzfalak" mélyreható ismerete"
Manapság azért hálózati ismeretek nélkül sokra nem lehet jutni
"bár a saját véleményem szerint a docker se egy nagy találmány"
Technikailag, a megvalósítását illetően tényleg nem nagy dolog (tulajdonképpen egy fancy chroot), viszont amit a tényleges gyakorlati haszon terén hoz, az nagyon is figyelemreméltó.
"Az inputfájlos beolvasás se menő már"
Ehhez képest csupa ilyen feladathoz kérnek segítséget az ifjak a C++ topikban. Tényleg borzasztóak.
-
Silεncε
őstag
válasz
thiclyoon #13674 üzenetére
PHP-ra például kifejezetten nem ajánlott Win-t használni, mondjuk ennek az okát nem tudom. Egyébként a terminal nekem pl sokkal jobba kézreáll, mint a cmd (vagy akár a powershell, mondjuk ehhez abszolút nem értek). Én használom a WSL-t is, így egyszerre kapom meg mindkét rendszer előnyeit
-
Ispy
nagyúr
válasz
thiclyoon #13593 üzenetére
Haha, persze a management tudja. A programozó meg majd cumizik a lehetetlen határidők miatt. Nem, ez nem így megy. A programozó megnézi a specifikációt és megmondja mennyi idő és pénz lesz megcsinálni. Azt vagy találkoznak az igények és a lehetőségek vagy nem. Persze, ha a tapasztalatszerzés a cél nem a pénzszerzés, akkor más a helyzet.
-
martonx
veterán
válasz
thiclyoon #13593 üzenetére
"Adott egy projekt, tegyük fel 10000$-ért tudja a menedzsment megszerezni, elvállalni (tapasztalat ott is van, tudják, mit mennyi idő, pénz lefejleszteni)." - ez így hülyeség, a saját menedzsmenteteknek tökéletesen tisztában kell lennie azzal, hogy mennyiért dolgoznak a saját programozói, és hogy kb. mennyi munkaóra lesz lefejleszteni valamit.
Ekkor jön be a második lépés, hogy akkor erre adunk egy árajánlatot, vagy ha a projektnek fix ára van, megnézzük, hogy az mennyire találkozik össze az általunk kalkuláltakkal.
Az egészben egy dolog biztos, és fix: a programozók óradíja.
Szerintem ezzel meg is válaszoltam a kérdésedet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Assetto Corsa Competizione
- Xbox tulajok OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Mobil flották
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest