- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
válasz
instantwater #13681 üzenetére
Debreceni egyetem: Gitet első félévben már használtuk és azóta is kötelező. Második félévben mélyreható hálózati ismeretek is megvannak nem akármilyen szakembertől. Linux alapokra is épült egy tárgy első félévben. Docker még nem tudom lesz-e, de most lesz egy szoftverfejlesztés nevű tárgy, amiben gyanítom benne lesz. Javascript még nem volt gyakorlatban, de tervezték már egy web alapok tárgyban, csak nem jutott rá idő. HTML , CSS, Sass, JSON/XML, SQL erős alapok megvannak 3. félévre. Nyelvekből C++,C,Java, Python, de volt még minimális Lisp és R is. Legerősebben C++ és Java volt tanítva, de ott inkább már alap tudást feltételeztek, mivel komplexebb programok olvasása és bővítése volt a feladat. A speciális tárgyakig el sem jutottam igazán.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
instantwater #13681 üzenetére
(#13675) Silεncε: terminal, teljesen jogos. Megoldható winen is, de egy idő után én is át szoktam nézni mac-re
(#13676) dabadab: a sok c++ kérdést nem tudom hovatenni, nálam is volt ilyen korszak (c#, gimiben), de az meg érettségiig bezárólag. Lehet, hogy csak ilyen korúak kérdeznek
(#13681) instantwater: eltúloztam, de általános ismeretet bőven kap az is, aki hallani se akar a dologról, és nem csak elméletet, hanem gyakorlati ismeretet is. Ismét a mobilfejlesztést tudom felhozni, ahol alapokon kívül tényleg nincs szükség másra a tapasztalataim szerint. BME egyébként, és persze itt is volt, mikor kézzel írtunk bubblesortot (quicksortot pl nem kellett), vagy stringkezelést, de ezeken hamar túljutottunk. A git pedig az egyetem fele körül már többedik tárgyban is alapkövetelmény (akár házik beadása, akár laborok során, vagy kiadott csoportmunka során elvárás, a tanár ott is követi a dolgokat, stb.) Magát a "git elméletet" (ha lehet így mondani) is tanultuk, volt tárgy amelyikben kvázi száraz anyagként adták le, másikban gyakorlatorientáltan mutatták be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest