- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem akartam beleszólni, de egyetértek az álláspontoddal, ha nem magyarázza el senki az OOP szemléletet, abból csak őskáosz lesz - mondjuk a gányolós szkriptnyelvek se segítenek sokat... Én tanárpárti lennék, csak éppen nem ismerek senkit, aki jól magyarázná el a dolgokat.
És szerintem a gondolkodásmód a lényeg, a nyelv csak másodrendű.
x123456: Csak Nokiás Qt van, mivel felvásárolták a TrollTechet korábban. A Nokia egyetlen számomra szimpatikus lépése volt a Qt LGPL licenc alatt kiadása. Azóta a saját cégérük alatt fejlesztik, a KDE meg erre épül, de ahhoz már a Nokiának semmi köze.
-
Babetta-X
senior tag
Komolyan mondom mióta érdekel a dolog nagyon sok emberrel próbálok ezekről beszélgetni, de mindenkinek más a véleménye

A PHP nekem is nagyon tetszik, van is saját weboldalam, amin gyakorolgatok, bár az php fusionos, de a kiegészítők forráskódját át szoktam nézni és ha tudom megpróbálom kiegészíteni vagy valami kicsit egyedit belevinni. PHP-ban úgy láttam több az elérhető irodalom is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest