- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Hehehe, pont, hogy ugyanarról beszélünk
Hiszen én is pont ezt írtam, amit te.
Egy szintig minden tanulható. Vannak szakmák, amikbe ily módon iszonyú alacsonyan van a belépési szint (pl. rendőr, szobafestő stb...), és vannak szakmák, amikhez adottság kell (profi táncos, zenész, sportoló, programozó, kvantumfizikus stb...).
Én is pont ezt mondtam.
Az megint más kérdés, hogy lehetnek helyzetek (sőt lehet, hogy nem is kevés ilyen eset van), ahol bárki meg tudja állni a helyét programozóként pl. garázs cégnél PHP-s CMS-ekkel stackoverflow alapján összebohóckodni valamit, vagy elmenni a Kréta rendszert fejleszteni, hogy egy pici aktuálpolitikát is belecsempésszek -
JoinR
őstag
A hasonlatoddal pont megcáfolod a hsz elejét. Egy szintig pont, hogy tanulható a programozás (megtanulsz "játszani"), a napi munka nagy részéhez szükséges absztrakció is tanulható. Nem minden programozó zseni. Persze egy top céghez már lehet kevés az átlagos, vagy könnyen megtanulható tudás, oda kell az extra befektetés/szerencse/született készség. Viszont amilyen szinten viszonylag könnyen megtanulható a programozás, az a szint elég a munka nagyobbik felére.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest