- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
PumpkinSeed #11621 üzenetére
Én azt tapasztalom, hogy az esetek többségében lóf*szt se számít, hogy van-e egy informatikus bsc diplomád vagy nincs. Kb. a legkevésbé fontos dolog amit az önéletrajzban nézni érdemes (kivéve ha valami menő képzés, egyetem)
Való igaz, hogy az egyetemen nem tanulnak meg rendesen programozni az emberek, de ez elég nagy baj szerintem. A fejlesztői állások többségéhez nem kell matek, ahova meg kell, oda úgyis az okosabbja megy aki meg bírja magától is tanulni.De érted, bejön a frissdiplomás versenyző junior programozó interjúra, akkor mit kérdezzek tőle, a taylor sorbafejtést? vagy számoltassak vele crc-t a whiteboardon?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #11621 üzenetére
de a cégeknél mi az amit elvárnak egy friss diplomástól? mert ha azt mondod hogy ott tanul meg programozni, de akkor úgy állnak hozzám, hogy nem tudok mindent de majd megtanulom ott, vagy eleve azt várják, hogy önszorgalomból a képzés alatt profi szintre hozom magam programozából?
konkrétan melyik matekra gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest