- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
Azzal nem ertek egyet, hogy egyetemen nem tanulnak meg rendesen programozni. Manapsag egy mernok info kepzesen nagyon raalltak a programozasra es folyamatosan tolni kell. Nekem ez az utolso evem (BSc) es eddig minden felevben kellett csinalnom egy eleg komplex programot es orakon is csak programozas megy, eloadason eloben programozik a tanar, mutatja mit hogyan kell, lehet kerdezni, csoportmunkarol meg nem is beszelve, ahol kb hasonloan kell dolgozni mint egy munkahelyen. A nyelvek amiket tanulunk is eleg frissek, tehat C#, Java, JS, Angular stb. A feladatok sem egy egyszeru adj ossze ket szamot, hanem konkret webes rendszereket kell osszeraknunk elo pelda alapjan hasznalhato userbarat felulettel. Amiket eddig csinaltam azok mennek fel githubra es a sajat oldalamra a portfolioba, igy a munkaltatok is meg tudjak nezni, hogy milyen szinten vagyok kb.
A cegek manapsag mar folyamatosan konzultaknak az egyetemekkel, pont azert, hogy ne legyen ilyen, hogy interjun azt se tudja az emberke, hogy mi van. Persze ez nem zarja ki azt, hogy legyenek tudatlan diplomasok, csak a sajat tapasztalatomat irtam le.
-
PumpkinSeed
addikt
En amugy tenyleg nem tudom mi a legjobb megoldas. Azert nehez, mert szerintem azt kellene nezni, hogy mennyire gyorsan tud tanulni az ember, egy whiteboard teszt meg ezt nem mondja meg. Tul sokat kell tudni 2017-ben, hogy minden fejbe legyen.
Nyilvan tobbnyire a matek nem kell, de a matekos munkak relative tobbet is fizetnek szerintem. (Azert matekozok most kokemenyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest