Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
K1nG HuNp #11587 üzenetére
Oszinten szolva anno mikor interjuztattam egy ido utan mar lelkesebben vartam a "hagytam a picsaba az egeszet es elmentem inkabb dolgozni" embereket, mint a friss diplomasokat, mindegy honnan.
Mert az elozo csoportnak legalabb annyi esze volt, hogy rajott, hogy a sokezer oldalnyi felesleges szar helyett ha 3 honapig raall egy neki tetszo nyelvre, mar jobb programozo, mint aki vegigszenvedte, de mast nem csinalt.Persze voltak udito kivetelek, akik elvegeztek az egyetemet, es mellette megtanultak programozni is (nem az egyetemen, hanem parhuzamosan, onszorgalombol). Na, ezek az emberek lennenek az aduaszok, ha nem hinnek azt, hogy 0 valos munkahelyi tapasztalat mellett is minimum seniorok, es ennek megfelelo berezest szeretnenek...
Szumma: Egyik sem tanit meg programozni, es mindkettot rohadt nehez elvegezni, de ha nem is vegzed el, 1-2 evet azert nagyon megeri eltolteni ott, ha mas nem, a kapcsolati toke miatt, meg mert bar az elejen netto baromsagnak tunik, par szakmaban toltott ev utan le fog esni, hogy mit miert tanitottak, es meg az is elofordulhat, hogy haszna is lesz.
-
Domonkos
addikt
válasz
K1nG HuNp #11587 üzenetére
flamebait?
Szerintem elegge elfuseralt azt hinni, hogy majd egy egyetem fog teged megtanitani jol programozni. Ha nincs plusz raforditasod az egeszre, akkor nem leszel kulonosebben jo. Ha nem csinalsz tobbet, akkor pont ugyanazzal a tudassal fogsz rendelkezni, mint az a par szaz ember aki el-elvegezget egy-egy egyetemet. Az pedig csak epp hogy elegseges ha az iparban szeretnel dolgozni. Nem leszel jo, csak "atlagos".
A kutatas mas teszta.
Implikalja hogy szerintem az egyetem folosleges, ha a kapcsolati toket meg tudod mashonnan is szerezni; mert tudasban (es foleg tapasztalatban) nem valami nagy extra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- D-Link DGS-108 8 portos fémházas GB Switch sose használt
- Unifi USW-Flex-Mini 5 portos GB Switch, PoE betáplálás
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő