Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick3D

senior tag

válasz opr #11149 üzenetére

Köszönöm a helyesírási javítást , nagyon belemerültem hirtelenjében a gyorsbillentyűk és a programsorok világába :DDD nem utolsó sorban a kérdésemre a választ ;)
    Nézd , mielőtt választottam volna alaposan utánajártam az összefoglalóban megemlített összes nyelvnek ezen kívül google az egyik legjobb barátom és mint kiderült rajtam kívül már sokan feltették az alábbi kérdést : Mivel kezdjem a programozást ? Mindkettő oldalról olvastam hideget - meleget. Az egyik oldal lehúzta és szidta a másikat miszerint a Pascal elavult és időpocsékolás - létező legrosszabb tanács stb... és így tovább. Ma beszéltem egy jó ismerősömmel aki már 20 éve van szakmában és ő azt javasolta hogy Pascallal kezdjek ( igaz ő kapásból a Lazarust mutatta) gyorsan és könnyedén elsajátíthatom az alapokat. A későbbiekben pedig annak állok neki aminek akarok csak az alap tudást hangsúlyozta feltétlenül legyen meg.
    Összességében baromi tanácstalan vagyok , sok időt még nem raktam bele a Pascalba mert kb 2 órát ha rászántam az első fejezetre úgy hogy fejben már a write/writln stb... +gyorsbillek megvannak.
    Mit mondhatnék azért az első fejezet nem erőltetett meg annyira :)) Nehezebbre számítottam.
    Te mit javasolnál vagy mi erről a véleményed ?

Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat +(#11148) Nagytoll :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés