Hirdetés
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
choco01
üzenetére
Személyes nagy kedvencem a VB.Net nyelv. Csak ajánlani tudom. Viszont készülj fel rá, hogy mára a nyelv már nem trendi, noha mindent tud, amit a trendi nyelvek, így idővel váltanod kell majd (plusz idővel ahogy az ember tudása is növekszik, magabiztosodik, nincs is kedve leírni a sok szintaktikus körítést). Hiszem, hogy nincs még egy olyan szép, az emberi szintaxishoz legközelebb álló nyelv, mint a VB, épp ezért programozást megtanulni szvsz nincs jobb nyelv nála.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
choco01
üzenetére
VB szerintem is zsakutca. Inkabb Python es a tanulas folyaman csak parancssori programokkal foglalkozz. A grafikus feluletre az alapok megtanulasa kozben ne pazarolj idot, mert csak felre visz.
Python, Java, C, C# parancssorban.
A javascript is jo, de ott bekeverhet a webvilag ami elviheti megint a lenyegrol a figyelmet. -
tick
aktív tag
válasz
choco01
üzenetére
Kezdésnek jó lehet olyan szempontból hogy hamar el tudsz vele érni látványos dolgokat, de zsákutcának tartom.
Én személy szerint elsőként mindenkinek javascripttet ajánlanám az alapok elsajátítására amiért egyszerű, bármin elfut és mindenhol ott is van. A neten végtelen számú anyag és library van hozzá. Tudom hogy csak script nyelv, de backend és desktop app is építhető vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Dell Inspiron 5515 AMD Ryzen 5-5500U 16GB DDR4 512 GB SSD ÚJ Akku
- LOGITECH G PRO X WIRELESS
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest