- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
istenkirály vagy
"akarja" a halál. Amit én szeretnék, az használni a szokásos 10-20USD-s rfid olvasóimat, mint a vonalkód olvasók, USB HID eszközként.
Csak belefutottam a user felkérésbe, hogy az amúgy is uszodába érkező vendégek úszó kártyáit szeretnék használni az oktatást kezelő fitness programomban.
Ok, próba 1: nem olvas, 2: nem olvas, se a 125khz-es se a 13MHZ-es, kiderült, Hitag2 kódolt kártya, illegális olvasás ellen is védett, nem hogy az adatokat, még az UID-t se adja ki, nem is villan fel a led. Bezzeg az unicredites paypass kártyám UID-je megvan, de ez nincsFejlesztő cég: van olvasó, de csak RS232, amire tudnak tenni egy USB csatit, de akkor is emulált lesz, és soros porti adatokat küld majd. nem tud HID eszközként keyboard pufferbe írni.
Be kell olvasni soros porton.
A rendszer meg böngészőben fut, oda egy input mezőbe kell a kód nekem.
Kézzel fogható volt, hogy js-el talán. ha van webcamjs akkor miért ne lehetne ilyen is?De ez a progi nagyon jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Disney+
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest