Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint írtam, viszonylag kevés beleszólásod marad olyan szintű dolgokba, amiről beszélsz, mert azt a fordítóid végzik, illetve, ha van, akkor az operációs rendszer is közbeszól. Programozhatsz assembly-ben, direkt a hardverre, akkor tényleg nagyon gyors kódot kapsz, de akkor processzoronként megtanulhatod az architektúrát. Általánosságban elég, ha kellően alacsony szintű nyelvet választasz (C, C++, Pascal, stb.), és odafigyelsz a kódodra, de ehhez nem nagyon lesz szükséged mélyebb hardverismeretre.
Tippnek annyit adnék, hogy programozz mikrokontrollereket. Ha perverz vagy, minél kevesebb beépített könyvtárt használsz, megírhatod pl. az I2C vezérlését magad, ha elolvasod a dokumentációt. De alapvetően a mikrokontrollerek programozása C vagy Pascal nyelven már érdekes feladat.Én egyébként megértelek, és infómérnök után villamost is kijártam, mert hasonló dolgok vonzottak. Ott jóval többet tanulsz hardverekről. Az alapoktól megtanulod, kapuk, digit hálózatok, digit rendszerek, VHDL, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- Zyxel NAS326
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest