Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget mindkettőtöknek.
Meglátjuk, hogy a helyi Informatikai manáger hogyan viszonyul majd ehhez. Egyenlőre ma azt az infót kaptam tőle, hogy egyszerűbbnek érzi egy FF telepítését jelenleg. Aztán ha lezajlott az egyéb feladata, akkor beszélhetünk másról is. Szóval mégiscsak engedélyt kaptunk úgy néz ki egy második böngésző használatára...
Azt hogy miért kevertem ide az ldap-ot, annak az oka az volt, hogy eleinte azt hittem, hogy ő a ludas, majd azt hogy a felhasználó lekérdezés, de amikor már egy echo se ment, akkor számomra is világossá vált, hogy nem itt kell keresgélni.
Ettől függetlenül értetlenül állok az előtt tény előtt is, hogy miért csak IE alatt megy az ldap... Ha arra lenne valami értelmes megoldás a wamp keretein belül, akkor már boldog ember lennék...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Kék független 256GB
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest