Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget mindkettőtöknek.
Meglátjuk, hogy a helyi Informatikai manáger hogyan viszonyul majd ehhez. Egyenlőre ma azt az infót kaptam tőle, hogy egyszerűbbnek érzi egy FF telepítését jelenleg. Aztán ha lezajlott az egyéb feladata, akkor beszélhetünk másról is. Szóval mégiscsak engedélyt kaptunk úgy néz ki egy második böngésző használatára...
Azt hogy miért kevertem ide az ldap-ot, annak az oka az volt, hogy eleinte azt hittem, hogy ő a ludas, majd azt hogy a felhasználó lekérdezés, de amikor már egy echo se ment, akkor számomra is világossá vált, hogy nem itt kell keresgélni.
Ettől függetlenül értetlenül állok az előtt tény előtt is, hogy miért csak IE alatt megy az ldap... Ha arra lenne valami értelmes megoldás a wamp keretein belül, akkor már boldog ember lennék...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest