Hirdetés
- t72killer: Csapás a múltból
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget mindkettőtöknek.
Meglátjuk, hogy a helyi Informatikai manáger hogyan viszonyul majd ehhez. Egyenlőre ma azt az infót kaptam tőle, hogy egyszerűbbnek érzi egy FF telepítését jelenleg. Aztán ha lezajlott az egyéb feladata, akkor beszélhetünk másról is. Szóval mégiscsak engedélyt kaptunk úgy néz ki egy második böngésző használatára...
Azt hogy miért kevertem ide az ldap-ot, annak az oka az volt, hogy eleinte azt hittem, hogy ő a ludas, majd azt hogy a felhasználó lekérdezés, de amikor már egy echo se ment, akkor számomra is világossá vált, hogy nem itt kell keresgélni.
Ettől függetlenül értetlenül állok az előtt tény előtt is, hogy miért csak IE alatt megy az ldap... Ha arra lenne valami értelmes megoldás a wamp keretein belül, akkor már boldog ember lennék...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 12.18. 18:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest