- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter #8678 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget mindkettőtöknek.
Meglátjuk, hogy a helyi Informatikai manáger hogyan viszonyul majd ehhez. Egyenlőre ma azt az infót kaptam tőle, hogy egyszerűbbnek érzi egy FF telepítését jelenleg. Aztán ha lezajlott az egyéb feladata, akkor beszélhetünk másról is. Szóval mégiscsak engedélyt kaptunk úgy néz ki egy második böngésző használatára...
Azt hogy miért kevertem ide az ldap-ot, annak az oka az volt, hogy eleinte azt hittem, hogy ő a ludas, majd azt hogy a felhasználó lekérdezés, de amikor már egy echo se ment, akkor számomra is világossá vált, hogy nem itt kell keresgélni.
Ettől függetlenül értetlenül állok az előtt tény előtt is, hogy miért csak IE alatt megy az ldap... Ha arra lenne valami értelmes megoldás a wamp keretein belül, akkor már boldog ember lennék...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest