Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Holnap (inkabb delutan) eselyes hogy lesz idom foglalkozni vele (hajnalban code jam... elotte-utana alvas).
De latom mar, hogy mi a gond, hogy neked itt vermes automata kell, igy mondjuk legalabb feloldodik az elotte-utana zavar. Mondjuk logikus, csak nekem ez a tananyag mar nagykoru... (18+ eve volt hogy tanultam, szerintem a JFLAP ahogy mondani szoktak kosza gondolat se volt me'g).Ami itt a lenyeg csak cimszavakban: az allapotatmenet azert van q0->q1 kozott, hogy az 'a'-kat szamolja hogy paros-e, es a z_a-k (azokat pakolja a verembe) jelzik, hogy mennyit kell majd leszamolni. Egy kor vegen pont annyi van a veremben, ahanyszor 2 db a-t szamolt mar le. Ha itt b jon, akkor atmegy kiolvaso uzemmodba (q_2), es minden b-re megeszik egy z_a-t, es igy akkor fogy ki a verem (es van a vegallapotban), amikor a b-k szama fele az a-knak.
Ez egy lehetseges megoldas. Van termeszetesen tobb mas lehetseges, pl. a kulso allapotokat siman le lehet kezelni a veremszimbolumokkal is... felesleges a ketto parhuzamosan, sztem en csak olyanokat tanultam, hogy VAGY vegallapottal, VAGY ures veremmel ismer fel (emlekezetes volt, mert a ketto kozotti ekvivalencia bizonyitasanal eszrevettem egy elirast es szoltam a tanarnak...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Synology NAS
- TP-LINK routerek
- Mobil flották
- Entware topik
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KERESEK Ipad Pro 12.9 4-5th Gen tabletet DE csak is IpadOS 18-al
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- iPhone 15 pro max 256gb Olvasd
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest