- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Hat ha tudnam, mi a JFLAP

Kicsit csalok, mert mikor kerdezted, ragugliztam. De nem remlik, hogy mi volt a modell osszerakasa, csak par kepre raneztem, es lattam hogy van start, van veg, meg vannak atmenetek megcimkezve stringekkel.
Az egyszeru atiras az, hogy van az S start allapotod, abbol atmenet onmagara, de ugy hogy egyszerre raksz az elejere meg a vegere (ez nem tudom, megy-e), es egy ures szavas atmenet a vegallapotba, ahonnan nincs tobb lepes.
De ha megmondod, hogy mit tudsz megcsinalni a JFLAP-ban (konkretan az allapotokkal), nem tutorial hanem amit mar tudsz es hasznaltal az orai alapjan (nekem se kell sok oldalnyit bogaraszni), akkor lehet hogy tudok segiteni. Vagy jon mas aki segit.
(Esetleg ha nagyon nincs ilyen ele-moge, akkor berakhatnal mas feladatot is, hatha az egyszerubb benne.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest