Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Hat ha tudnam, mi a JFLAP

Kicsit csalok, mert mikor kerdezted, ragugliztam. De nem remlik, hogy mi volt a modell osszerakasa, csak par kepre raneztem, es lattam hogy van start, van veg, meg vannak atmenetek megcimkezve stringekkel.
Az egyszeru atiras az, hogy van az S start allapotod, abbol atmenet onmagara, de ugy hogy egyszerre raksz az elejere meg a vegere (ez nem tudom, megy-e), es egy ures szavas atmenet a vegallapotba, ahonnan nincs tobb lepes.
De ha megmondod, hogy mit tudsz megcsinalni a JFLAP-ban (konkretan az allapotokkal), nem tutorial hanem amit mar tudsz es hasznaltal az orai alapjan (nekem se kell sok oldalnyit bogaraszni), akkor lehet hogy tudok segiteni. Vagy jon mas aki segit.
(Esetleg ha nagyon nincs ilyen ele-moge, akkor berakhatnal mas feladatot is, hatha az egyszerubb benne.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs