Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Hat ha tudnam, mi a JFLAP

Kicsit csalok, mert mikor kerdezted, ragugliztam. De nem remlik, hogy mi volt a modell osszerakasa, csak par kepre raneztem, es lattam hogy van start, van veg, meg vannak atmenetek megcimkezve stringekkel.
Az egyszeru atiras az, hogy van az S start allapotod, abbol atmenet onmagara, de ugy hogy egyszerre raksz az elejere meg a vegere (ez nem tudom, megy-e), es egy ures szavas atmenet a vegallapotba, ahonnan nincs tobb lepes.
De ha megmondod, hogy mit tudsz megcsinalni a JFLAP-ban (konkretan az allapotokkal), nem tutorial hanem amit mar tudsz es hasznaltal az orai alapjan (nekem se kell sok oldalnyit bogaraszni), akkor lehet hogy tudok segiteni. Vagy jon mas aki segit.
(Esetleg ha nagyon nincs ilyen ele-moge, akkor berakhatnal mas feladatot is, hatha az egyszerubb benne.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung kuponkunyeráló
- VR topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest