- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
OFF En a face hackercup idejen full algoritmikus feladatokat is java-ban csinaltam - egyszeruen mert az volt a mindennapi melo miatt a kezemben, kialakitva a kornyezet, meg ehhez voltak copypaste szinten behuzhato megoldasaim (es mert nem keszultem elore, utolso pillanatban derult ki hogy van). Nem akartam idohianyban kodolva me'g azzal is kuzdeni, hogy nem gepirasi sebessegen mulik az elkeszules, hanem pluszban totozas az altalam utoljara majd egy evtizede hasznalt szintaktikarol.
Termeszetesen a feladatok egy reszehez jo volt, amikor nem kellett osszetettebb, de itt persze nem is objektumos adatszerkezetet krealni. De mar egy mittudomen olyan struktura kellett, hogy egeszek egy halmazara kell nekem integerekbol allo listat letrehozni-kezelni, plane ha mondjuk ezen kapcsolatokhoz sulyt rendelni pluszban, akkor irigyeltem azert a pythonosokat... (kodmennyisegre, kezelesre).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung ultra watch 2025
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest