Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
OFF En a face hackercup idejen full algoritmikus feladatokat is java-ban csinaltam - egyszeruen mert az volt a mindennapi melo miatt a kezemben, kialakitva a kornyezet, meg ehhez voltak copypaste szinten behuzhato megoldasaim (es mert nem keszultem elore, utolso pillanatban derult ki hogy van). Nem akartam idohianyban kodolva me'g azzal is kuzdeni, hogy nem gepirasi sebessegen mulik az elkeszules, hanem pluszban totozas az altalam utoljara majd egy evtizede hasznalt szintaktikarol.
Termeszetesen a feladatok egy reszehez jo volt, amikor nem kellett osszetettebb, de itt persze nem is objektumos adatszerkezetet krealni. De mar egy mittudomen olyan struktura kellett, hogy egeszek egy halmazara kell nekem integerekbol allo listat letrehozni-kezelni, plane ha mondjuk ezen kapcsolatokhoz sulyt rendelni pluszban, akkor irigyeltem azert a pythonosokat... (kodmennyisegre, kezelesre).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest