- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
martonx #7659 üzenetére
Scooby dou: Kivéve, ha kiderül, hogy valami "legendary" nagy koponya vagy, mert akkor csinálhatsz egy játékot például, amivel híressé válasz
Amúgy, ha komolyan akarsz vele foglalkozni, csak akkor ne menj egyetemre, ha nagyon nem tudsz 3,5-4 évet rászánni pl. semmi támogatást nem kapsz otthonról, nem jutnál be államilag támogatottra (mérnök infora, mikor én kezdtem, elég alacsonyak voltak a ponthatárok), pénzt kell keresned, hogy eltartsd a családod.
Megjegyzem, ha nem vesznek fel államilag támogatottra, akkor még mindig ott van a diákhitel 2, ami nem az ördögtől való, és ez legalább olyan szakma, amivel ki is tudod termelni a törlesztőt (mérlegelni kell, hogy -2M forinttal kezded az életed, de olyan munkád lesz életed végéig, amivel többszörösét visszakeresed). ha felvesznek, akkor pedig diákhitel 1-ből szűkösen, de eltarthatod magad. Csak ehhez az kell, hogy tényleg komolyan veszed, és megcsinálod rendes képzési idő alatt, mert ha félúton elbuksz, akkor nyakadban a törlesztő és még munkát sem fogsz kapni.
Ha tényleg nem akarsz menni, akkor egy papírt pl. helyettesíthet, hogy amikor eljutottál a megfelelő szintre, open source projektekbe segítesz be. Ez ingyen munka, de ha szerzel 1-2-3 komolyabb, sokak által használt projektet, amibe tehetsz be kódot rendszeresen mondjuk egy évig, akkor az már jó reputáció. Egyébként én azt javasolnám, hogy menj legalább levelezőre. Ezt a képzést pedig csak egyetemen: Óbudai Egyetem, ELTE vagy BME, esetleg Szegedi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest