- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
"szoval ez szerintem sima virusmarketing"
Az összetételéből adódóan nekem is inkább ez jön le. De engem a mögöttes tartama is érdekelne. Nem is kimondottan maga a videó elferdített tartalmának a kivesézése.Én a WP7-es topicba linkeltem, hogy miért is növekszik ennyire gyorsan az App-ok száma - szerintem.
- Egy kezdő fejével gondolkozva, melyikkel fog előbb boldogulni? Információ, dokumentáltság, példa, kezelhetőség.
- Üzleti szempontból melyikbe érdemes fektetni inkább, itt már bőven benne van az üzletpolitika is, amit folytatnak.
MacCaine: Ez ok, inkább fenti két példa alapján, melyikkel érdemesebb foglalkozni. Ehhez nem is feltétlen kell ismerni az adott eszközöket kívül-belül. Mert valaki lehet rutinos róka, de egyszerűen nem érti a szemléletmódokat, lehet egy kezdő, aki xy dolog miatt választ vagy egy managare, akinek szintén mások a szempontjai.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest