- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
az a baj, hogy az adatok valid adatok, mivel egy program használja őket (ez delphi 3-ban vagy 4-ben készült, ezt nem tudni pontosan). a forrás lényegében elveszett, csak a structok definícióját kaptam meg, ami tuti, hogy az, ami, mert stimmel a programban lévő dolgokkal.
Tehát arra gyanakszom, hogy (valószínűlg a string-word-datetime) tengely mentén valamelyiknek a specifikációja megváltozott az újabb Delphi verziókban.De mit kezdjek ezekkel? Van valahol leírás, hogy hogy néz ki "most" (d7) és hogy nézett ki annak idején (d4) az adatok tárolása?
Persze a vége úgyis az lesz, hogy nekiállok szépen byteonként visszafejteni a fileokat, d igyekszem addig találni valami kevésbé időrabló módszert, mert eléggé csúszok ezzel a projecttel
Amúgy ami még nem stimmol: az első helytelen adat egy TDate, ami egy string[20] után következik. A stringben pedig bőven nincs 20 karakter tárolva. Vagyis van, mert ki van töltve a file okosan spacekkel. Legalábbis hexa editoran úgy tűnt nekem. Bár ehhez hülye vagyok, lehet tök rosszul néztem a filet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest