Új hozzászólás Aktív témák

• orbano

félisten

válasz amargo #4209 üzenetére

az a baj, hogy az adatok valid adatok, mivel egy program használja őket (ez delphi 3-ban vagy 4-ben készült, ezt nem tudni pontosan). a forrás lényegében elveszett, csak a structok definícióját kaptam meg, ami tuti, hogy az, ami, mert stimmel a programban lévő dolgokkal.
    Tehát arra gyanakszom, hogy (valószínűlg a string-word-datetime) tengely mentén valamelyiknek a specifikációja megváltozott az újabb Delphi verziókban.

De mit kezdjek ezekkel? Van valahol leírás, hogy hogy néz ki "most" (d7) és hogy nézett ki annak idején (d4) az adatok tárolása?

Persze a vége úgyis az lesz, hogy nekiállok szépen byteonként visszafejteni a fileokat, d igyekszem addig találni valami kevésbé időrabló módszert, mert eléggé csúszok ezzel a projecttel :(

Amúgy ami még nem stimmol: az első helytelen adat egy TDate, ami egy string[20] után következik. A stringben pedig bőven nincs 20 karakter tárolva. Vagyis van, mert ki van töltve a file okosan spacekkel. Legalábbis hexa editoran úgy tűnt nekem. Bár ehhez hülye vagyok, lehet tök rosszul néztem a filet.

Új hozzászólás Aktív témák