- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
engem érdekelne a Rust. mindig ilyenkor karácsony tájt az advent of code keretében új nyelveket szoktam tolni, most a Rust került a porondra. Szokásos daily nyelveimhez képest (TS, Go) nekem egy ici picit még bőszavú, de ez lehet csak csalóka első benyomás.
M.o.-n majd egyszer neadjisten fogja tolni valaki? Mármint most vagyok olyan szerencsés helyzetben hogy ha holnap az produkt új funkcióit ebben akarnám irni a cégben akkor egy jól összerakott emaillel ezt el tudnám intézni a főnöknél, de ezt természetesen ennyi tapasztalattal én sem akarok.
Az érdekelne, hogy van e értelme ilyesfajta kicsit niechebb nyelvekbe sok időt fektetni, hogy tényleg proficient legyen benne az ember? Az a baj, hogy azok a nyelvek amik érdekelne kb mind ilyenek. Swift, Go, Rust mind olyasmi amire azért nem 5000 állás van és emiatt nem tűnnek a legjobb időbefektetésnek a meló utáni tanulásos óráimban.
Got is mostani helyen Lambda backend irasara hasznalom, nagyon élem és nagyon orulok hogy ilyen oriasi fejlesztoi szabadsagot kaptam de pl őszintén nem tudom hogy kit fognak felvenni ha ne adj isten egyszer továbbállok mert még nem volt egy épkézláb jelentkezőnk sem Go-ra (van kint allashirdetes mar egy ideje)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest