- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
engem érdekelne a Rust. mindig ilyenkor karácsony tájt az advent of code keretében új nyelveket szoktam tolni, most a Rust került a porondra. Szokásos daily nyelveimhez képest (TS, Go) nekem egy ici picit még bőszavú, de ez lehet csak csalóka első benyomás.
M.o.-n majd egyszer neadjisten fogja tolni valaki? Mármint most vagyok olyan szerencsés helyzetben hogy ha holnap az produkt új funkcióit ebben akarnám irni a cégben akkor egy jól összerakott emaillel ezt el tudnám intézni a főnöknél, de ezt természetesen ennyi tapasztalattal én sem akarok.
Az érdekelne, hogy van e értelme ilyesfajta kicsit niechebb nyelvekbe sok időt fektetni, hogy tényleg proficient legyen benne az ember? Az a baj, hogy azok a nyelvek amik érdekelne kb mind ilyenek. Swift, Go, Rust mind olyasmi amire azért nem 5000 állás van és emiatt nem tűnnek a legjobb időbefektetésnek a meló utáni tanulásos óráimban.
Got is mostani helyen Lambda backend irasara hasznalom, nagyon élem és nagyon orulok hogy ilyen oriasi fejlesztoi szabadsagot kaptam de pl őszintén nem tudom hogy kit fognak felvenni ha ne adj isten egyszer továbbállok mert még nem volt egy épkézláb jelentkezőnk sem Go-ra (van kint allashirdetes mar egy ideje)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged