Új hozzászólás Aktív témák

• K1nG HuNp

őstag

engem érdekelne a Rust. mindig ilyenkor karácsony tájt az advent of code keretében új nyelveket szoktam tolni, most a Rust került a porondra. Szokásos daily nyelveimhez képest (TS, Go) nekem egy ici picit még bőszavú, de ez lehet csak csalóka első benyomás.

M.o.-n majd egyszer neadjisten fogja tolni valaki? Mármint most vagyok olyan szerencsés helyzetben hogy ha holnap az produkt új funkcióit ebben akarnám irni a cégben akkor egy jól összerakott emaillel ezt el tudnám intézni a főnöknél, de ezt természetesen ennyi tapasztalattal én sem akarok.

Az érdekelne, hogy van e értelme ilyesfajta kicsit niechebb nyelvekbe sok időt fektetni, hogy tényleg proficient legyen benne az ember? Az a baj, hogy azok a nyelvek amik érdekelne kb mind ilyenek. Swift, Go, Rust mind olyasmi amire azért nem 5000 állás van és emiatt nem tűnnek a legjobb időbefektetésnek a meló utáni tanulásos óráimban.

Got is mostani helyen Lambda backend irasara hasznalom, nagyon élem és nagyon orulok hogy ilyen oriasi fejlesztoi szabadsagot kaptam de pl őszintén nem tudom hogy kit fognak felvenni ha ne adj isten egyszer továbbállok mert még nem volt egy épkézláb jelentkezőnk sem Go-ra (van kint allashirdetes mar egy ideje)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés