- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
bhonti #16271 üzenetére
Igen. Ezt még régen írtam. Most vettem elő, ahogy a webhelyemen elkezdtem az általam írt programo(cská)kat közzé tenni. Lehet, hogy pl. ennek a programnak is nekiesem, és elkészítem egy újabb változatát, amiben egyszerre több .wav file-t is meg lehet nyitni, mint a notepad++-ban a szövegfile-okat. Ebben tervezek menüt beletenni, amiben a következő neveket adnám ezeknek:
Másolás+
Kivágás+
Beillesztés+
Törlés+Mert igazából ezeket a funkciókat úgy tudom, hogy én találtam ki. Ezek egy plusz funkciót adnak a megszokott szerkesztő műveleteknek.
Na meg ha már nekiállok majd, akkor úgy írom át, hogy file-műveleteket végezzen, ne memóriaműveleteket, mint most. Csak kérdés, hogy mikor lesz időm rá...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest