Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
MostaPista #15867 üzenetére
Kivételesen(
) egyetértek a többiekkel. Egy ilyen program megírása nem 2 perc. Mondjuk amit itt valaki írt, hogy 3 fővel fél év, azt azért túlzásnak tartom.
Ettől függetlenül szinte minden témakörben van(nak) ingyenes program(ok) is. Valamint pl. a codeproject.com-on is vannak forráskóddal együtt ingyenes programok. Csak regisztrálni kell a letöltéshez. Én pl. a MyTimer/MyStopwatch osztályomat az egyik ilyen alapján készítettem el(csak kibővítettem).
Az, hogy itt a maguknak programozónak nevező nick-eknek nincs publikus referenciája/projektje/kódja, azon én is csodálkozom. De hát ilyen nick-ek alkotják ennek a fórumnak a gerincét(sajnos). Már csak azért is csodálkozom, mert valamikor a programozók is tanultak. Tanulás alatt kódokat/programokat kellett, hogy írjanak. Ezekre általában büszkék(nem pejoratív) is. Sajnos ilyenről csak a prog.hu-ról tudok példát hozni. pl. ezt, az egyik készítette. Tehát a prog.hu-n legalább néhányan vannak ilyenek, ezt el kell ismernem attól függetlenül, hogy az sem tartozik a kedvenceim közé. De erről a fórumról nem tudnék egy példát sem összekaparni az "ős" nick-ek közül. Pl. a TC-t is állítólag 1 fő alkotta(pedig nem kevés funkciója van), és ingyenesen is használható(igaz, hogy azt hiszem, hogy csak 30 napig!!??). Mondjuk a TC nem az én esetem, de ez más kérdés. De sajnos az ilyenek nem járnak ide fórumozni. De attól még vannak ingyenes nagyobb alkalmazások is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Battlefield 2042
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest