Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pmonitor

aktív tag

válasz MostaPista #15867 üzenetére

Kivételesen( :) ) egyetértek a többiekkel. Egy ilyen program megírása nem 2 perc. Mondjuk amit itt valaki írt, hogy 3 fővel fél év, azt azért túlzásnak tartom.
    Ettől függetlenül szinte minden témakörben van(nak) ingyenes program(ok) is. Valamint pl. a codeproject.com-on is vannak forráskóddal együtt ingyenes programok. Csak regisztrálni kell a letöltéshez. Én pl. a MyTimer/MyStopwatch osztályomat az egyik ilyen alapján készítettem el(csak kibővítettem).
    Az, hogy itt a maguknak programozónak nevező nick-eknek nincs publikus referenciája/projektje/kódja, azon én is csodálkozom. De hát ilyen nick-ek alkotják ennek a fórumnak a gerincét(sajnos). Már csak azért is csodálkozom, mert valamikor a programozók is tanultak. Tanulás alatt kódokat/programokat kellett, hogy írjanak. Ezekre általában büszkék(nem pejoratív) is. Sajnos ilyenről csak a prog.hu-ról tudok példát hozni. pl. ezt, az egyik készítette. Tehát a prog.hu-n legalább néhányan vannak ilyenek, ezt el kell ismernem attól függetlenül, hogy az sem tartozik a kedvenceim közé. De erről a fórumról nem tudnék egy példát sem összekaparni az "ős" nick-ek közül. Pl. a TC-t is állítólag 1 fő alkotta(pedig nem kevés funkciója van), és ingyenesen is használható(igaz, hogy azt hiszem, hogy csak 30 napig!!??). Mondjuk a TC nem az én esetem, de ez más kérdés. De sajnos az ilyenek nem járnak ide fórumozni. De attól még vannak ingyenes nagyobb alkalmazások is.

Új hozzászólás Aktív témák