- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
dabadab #15769 üzenetére
Az NI LabWindow CVI az csak és kizárólag C-ét tud fordítani, és abból is max a C99-et. Hiába van benne egy clang fordító, az NI fórumán is közölték már sok kérdezőnek hivatalos NI support emberek, hogy az a clang az NI-által már módosított, és kivan belőle szedve a komplett C++ képesség. Ezt a fránya LabWindow CVI-t és így a C-ét csak azért kell használnunk, mert a LabViewban is használható, ma már nagyon szépnek sem mondható GUI-is van benne, és azt nem tudjuk lecserélni (vagyis letudjuk, de akkor lehet újrakezdeni mindent a nulláról C#-ban). Szóval semmi esély a C++-ra, sajnos. Max annyi esély lenne, hogy egy CVI-ban buildelt dll, az nyilván egy g++-val vagy msvc-vel fordított C++-ban használható lenne, de nekünk már maga a GUI is ebből a CVI-ból származik, ami 100%-ig C-ben van, így innentől kezdve nincs C++ lehetőség mert ez a GUI vagyis Framework azt nem tudja.
Amúgy valami jó "state of the art" Linux kernel forrást tudsz mutatni? Én nemrég pathcelgettem magunknak ebben az spi-imx.c forrásban, de azért én erre nem merném kimondani, hogy annyira patent, közelebb áll a vacakhoz mint a tökéleteshez. Én pl nem tudok rájönni mi lehet a nevezéktan ebben, kb semmi, valami rövidített random kitalált nevek vannak, amik valamit elárulnak a működésről és ennyi, de ez nekünk így kevés lenne, jó alapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- Opel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- ASUS SABERTOOTH P67/i7-2600K /16 gb ddr3 Corsair tuning
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest