- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmonitor #15069 üzenetére
egyedit akartam, nem copy-paste megoldást. Viszont tény, hogy a web programozásban nem vagyok annyira otthon
Szerintem ha belegondolsz, az egyedinek akkor van értelme, ha értesz hozzá, ergo van esély arra, hogy jobb lesz, mint valami, amit egy hozzáértő készített.
Ha ez nem áll fenn, akkor felesleges.
(És persze egy weboldal layoutjának a kialakítása messze nem csak magáról a technikai oldalról szól, hanem az esztétikai/kreatív részről is - és nyilván ez a nehezebb, nem a CSS selectorok használatának a megtanulása.)Egyébként a szövegre is ráférne egy erős stilisztikai szerkesztés, amit szerintem nyugodtan kezdhetsz azzal, hogy a hármas irásjeleket törlöd. Az összeset.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest