Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Tomb Raider Remastered I-III
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az emberek furák lettek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz pmonitor #15069 üzenetére
egyedit akartam, nem copy-paste megoldást. Viszont tény, hogy a web programozásban nem vagyok annyira otthon
Szerintem ha belegondolsz, az egyedinek akkor van értelme, ha értesz hozzá, ergo van esély arra, hogy jobb lesz, mint valami, amit egy hozzáértő készített.
Ha ez nem áll fenn, akkor felesleges.
(És persze egy weboldal layoutjának a kialakítása messze nem csak magáról a technikai oldalról szól, hanem az esztétikai/kreatív részről is - és nyilván ez a nehezebb, nem a CSS selectorok használatának a megtanulása.)Egyébként a szövegre is ráférne egy erős stilisztikai szerkesztés, amit szerintem nyugodtan kezdhetsz azzal, hogy a hármas irásjeleket törlöd. Az összeset.
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo Thinkpad X13, 13,3 " FULL HD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, Gar
- DeepCool 120mm ventillátor
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT
- Orion HT-520 5.1 hangfalszett
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Szá
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest