Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
emitter
üzenetére
nagyon nem vagyok tisztában azzal, hogy végülis egy wavban milyen infó hol található (fejlécre gondolok), és hogy mi történik akkor, ha nem a neki megfelelő paraméterekkel játszom le... ez utóbbiról azt olvastam, h kárt is okozhat akár, szernecsére nekem csak idegesítő zaj jött a hangszórómból

itt találtam egy wav-felépítést: [link]
viszont nekem így néz ki a wav fájlom (eddig kettőt néztem meg, mindkettő fejléce azonos hosszú):
RIFF~DÝ^@^@WAVEfmt ^P^@^@^@^A^@^A^@^Q+^@^@''V^@^@^B^@^P^@data...
szóval a 40.-ik karakternél kezdődnek a tényleges adatok. Egyébként attól, hogy véletlenül a 44. karaktertől kezdem el lejátszani, attól még kéne szólnia, nem? csak legfeljebb ''kicsit'' később kezdve
segítsetek, mert egyedül nem tudok túljutni ezen a dolgon
ui: és arról sem találtam még infót, hogy mekkora buffert ajánlatos fenntartani, ez gondolom megegyezik azzal az adatmérettel, amit egyszerre kiküld a hangkártyának - ez mekkora legyen? próbálkoztam már 1-16384 bájtig, egyik se jött be, csak zümmögés...
mod: a wav fejlécénél ''fmt'' után egy szóköz van, és természetesen az egész fejléc egy sorban van
és felraktam a legújabb wav2.c-t
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest