- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
emitter #1505 üzenetére
nagyon nem vagyok tisztában azzal, hogy végülis egy wavban milyen infó hol található (fejlécre gondolok), és hogy mi történik akkor, ha nem a neki megfelelő paraméterekkel játszom le... ez utóbbiról azt olvastam, h kárt is okozhat akár, szernecsére nekem csak idegesítő zaj jött a hangszórómból
itt találtam egy wav-felépítést: [link]
viszont nekem így néz ki a wav fájlom (eddig kettőt néztem meg, mindkettő fejléce azonos hosszú):
RIFF~DÝ^@^@WAVEfmt ^P^@^@^@^A^@^A^@^Q+^@^@''V^@^@^B^@^P^@data...
szóval a 40.-ik karakternél kezdődnek a tényleges adatok. Egyébként attól, hogy véletlenül a 44. karaktertől kezdem el lejátszani, attól még kéne szólnia, nem? csak legfeljebb ''kicsit'' később kezdve
segítsetek, mert egyedül nem tudok túljutni ezen a dolgon
ui: és arról sem találtam még infót, hogy mekkora buffert ajánlatos fenntartani, ez gondolom megegyezik azzal az adatmérettel, amit egyszerre kiküld a hangkártyának - ez mekkora legyen? próbálkoztam már 1-16384 bájtig, egyik se jött be, csak zümmögés...
mod: a wav fejlécénél ''fmt'' után egy szóköz van, és természetesen az egész fejléc egy sorban van
és felraktam a legújabb wav2.c-t
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest