Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
richard0135
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el az egyetemet, java-t tanulok viszont szeretnék segítséget kérni hogy merre induljak el, jelen pillantban op részét tanulom illetve a függvényeket, meg a solid elveket (tanulni kell?).
nem tudom még jelenleg hogy melyik területén szeretnék a javanak, viszont szeretnék segítséget kérni gyakorló feladatokra mert (béna voltam) és nem találtam sehol sem normálisat.
illetve tutiorial videókbol soktam tanultam (thenewboston) bár ha valaki tud jobbat vagy olyat ami segít de máshonnan közelíti meg akkor szivesen elfogadom a segítségét,illetve itt van pár apróságot amit a napokban gyakoroltam
ui.: bocsánat ha hülyeséget írtam le
illetve bármilyen segítséget szivesen elfogadok és megköszönöm előre
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Direct One (műholdas és online TV)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háború Izraelben
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest