- Argos: Az vagy, amit megeszel
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
richard0135
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el az egyetemet, java-t tanulok viszont szeretnék segítséget kérni hogy merre induljak el, jelen pillantban op részét tanulom illetve a függvényeket, meg a solid elveket (tanulni kell?).
nem tudom még jelenleg hogy melyik területén szeretnék a javanak, viszont szeretnék segítséget kérni gyakorló feladatokra mert (béna voltam) és nem találtam sehol sem normálisat.
illetve tutiorial videókbol soktam tanultam (thenewboston) bár ha valaki tud jobbat vagy olyat ami segít de máshonnan közelíti meg akkor szivesen elfogadom a segítségét,illetve itt van pár apróságot amit a napokban gyakoroltam
ui.: bocsánat ha hülyeséget írtam le
illetve bármilyen segítséget szivesen elfogadok és megköszönöm előre
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I W11 I CAM I Garancia!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest