- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
richard0135
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el az egyetemet, java-t tanulok viszont szeretnék segítséget kérni hogy merre induljak el, jelen pillantban op részét tanulom illetve a függvényeket, meg a solid elveket (tanulni kell?).
nem tudom még jelenleg hogy melyik területén szeretnék a javanak, viszont szeretnék segítséget kérni gyakorló feladatokra mert (béna voltam) és nem találtam sehol sem normálisat.
illetve tutiorial videókbol soktam tanultam (thenewboston) bár ha valaki tud jobbat vagy olyat ami segít de máshonnan közelíti meg akkor szivesen elfogadom a segítségét,illetve itt van pár apróságot amit a napokban gyakoroltam
ui.: bocsánat ha hülyeséget írtam le

illetve bármilyen segítséget szivesen elfogadok és megköszönöm előre
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dobozos Acer Nitro V 15 Gamer laptop 15,6" -40% i7-13620H 16/1TB FHD 165Hz RTX 4060 8GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest