- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
richard0135
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el az egyetemet, java-t tanulok viszont szeretnék segítséget kérni hogy merre induljak el, jelen pillantban op részét tanulom illetve a függvényeket, meg a solid elveket (tanulni kell?).
nem tudom még jelenleg hogy melyik területén szeretnék a javanak, viszont szeretnék segítséget kérni gyakorló feladatokra mert (béna voltam) és nem találtam sehol sem normálisat.
illetve tutiorial videókbol soktam tanultam (thenewboston) bár ha valaki tud jobbat vagy olyat ami segít de máshonnan közelíti meg akkor szivesen elfogadom a segítségét,illetve itt van pár apróságot amit a napokban gyakoroltam
ui.: bocsánat ha hülyeséget írtam le
illetve bármilyen segítséget szivesen elfogadok és megköszönöm előre
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bittorrent topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Revolut
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest