Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

A ceg, akitol kaptam: 
 Egy eleg nagy, finance ceg, akik nagyon multithreaded, nagyon distributed, stb stb tipikus buzzword-szavakkal dobaloznak.
 Oszinte leszek, nekem nagyon tetszett a teszt, erdekes volt, es bar alapszinten megoldani nagyon konnyu, ugy megoldani, hogy 100% legyen, szerintem az adott idon belul kozel lehetetlen, ha eloszor talalkozol vele. Persze lehet csak en vagyok bena.   Jah, es sorry a keslekedesert, gyilkos ez a mai munkanap (csinalj egy uj osztalyt, ami a sajat threadjeben fut es ezt meg azt csinal, termeszetesen mindennel, ami ezzel jar... Persze kurv@ fontos, es hatalmas sz@rban vagyunk, mert 30p mulva demoznank, eleg lesz annyi, hogy megird? Ja, es ne felejtsd el a unit-teszteket... 'Nyad... De vegul kesz lett. Az, hogy a demo alatt meg patcheltem gyorsan, es jeleztem a managernek, hogy pofazassal huzza az idot most nem lenyeg.  ) )Szoval, a teszt a kovetkezo: Alapszabalyok: 
 A teszt megirasara 30 perced van. Ha a 30 perc vegen olyan kodot adsz ki a kezedbol, ami nem fordul le, mindegy mi van, a teszt nulla pontos.A tesztet egy online IDE-ben kell megirni, ami merti az idot, visszaszamol, es a feladat teljesitese utan ad egy ertekelest. Egy csomo nyelven megirhatod, ezek ha jol emlekszem: 
 JAVA, Go, C, C++, js, C#Ha valaki le szeretne tesztelni magat, itt a link. (hogy a francba lehet sopiler tag-et hasznalni?  ) )
 A feladat leirasa a tobbieknek, akik csak kivancsiak:A zero-indexed array A consisting of N integers is given. An equilibrium index of this array is any integer P such that 0 ≤ P < N and the sum of elements of lower indices is equal to the sum of elements of higher indices, i.e. A[0] + A[1] + ... + A[P−1] = A[P+1] + ... + A[N−2] + A[N−1]. Sum of zero elements is assumed to be equal to 0. This can happen if P = 0 or if P = N−1. For example, consider the following array A consisting of N = 8 elements: 
 A[0] = -1
 A[1] = 3
 A[2] = -4
 A[3] = 5
 A[4] = 1
 A[5] = -6
 A[6] = 2
 A[7] = 1P = 1 is an equilibrium index of this array, because: A[0] = −1 = A[2] + A[3] + A[4] + A[5] + A[6] + A[7] P = 3 is an equilibrium index of this array, because: A[0] + A[1] + A[2] = −2 = A[4] + A[5] + A[6] + A[7] P = 7 is also an equilibrium index, because: A[0] + A[1] + A[2] + A[3] + A[4] + A[5] + A[6] = 0 and there are no elements with indices greater than 7. P = 8 is not an equilibrium index, because it does not fulfill the condition 0 ≤ P < N. Write a function: int solution(vector<int> &A); that, given a zero-indexed array A consisting of N integers, returns any of its equilibrium indices. The function should return −1 if no equilibrium index exists. For example, given array A shown above, the function may return 1, 3 or 7, as explained above. Assume that: N is an integer within the range [0..100,000]; 
 each element of array A is an integer within the range [−2,147,483,648..2,147,483,647].Complexity: expected worst-case time complexity is O(N); 
 expected worst-case space complexity is O(N), beyond input storage (not counting the storage required for input arguments).Elements of input arrays can be modified. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest