Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
OFF
Az OFF annyit tesz, hogy valaki nem az adott fórum eredeti kérdésére vonatkozó választ ad, hanem valami teljesen más témát vet fel. Rövid távon színesíti a fórumot, hosszú távon tönkreteszi.
Ezt jelöljük az oda nem vonatkozó rész előtt OFF-fal, és a végén ON-nal, jelezve, hogy a hozzászólásunk mely része vonatkozik az eredeti kérdésre, és melyik valami teljesen másra.
ON -
Satan-Claus
senior tag
Annyit fűznék hozzá Khalox kolléga precíz írásához, hogy ha mégis a Java mellett döntenél (:D), akkor a JDK (Java Development Kit) ingyenesen letölthető a sun honlapjáról ([L]java.sun.com/products[/L]). Én speciel az 1.3-as verziót ajánlom, mivel állítólag a 4-essel vannak gondok. Persze, ha egy komolyabb fejlesztői környezetet szeretnél (JBuilder, JDeveloper), azért már komoly pénzeket kell fizetni.
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Ó, ha az ötösöm is így jönne be. :)
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
OFF
Én a helyében azért megkérdeztem volna: ''- Te Drake, már megint piáltál?! Nem lesz jó vége ennek a rengeteg SÖR-nek...'' :D
ON -
Satan-Claus
senior tag
Én csak arra gondoltam, hogy minek elcseszni egy rakás időt mondjuk Pascal-lal alapozás gyanánt, ha úgysem fogja használni. Inkább szánja azt az időt arra, hogy többször rágja át magát mondjuk egy Java könyvön. :)
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Ez ííííígy van. :)
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
De nem annyira mint mondjuk az autóvezetésnel. Ott ha elmondják valakinek, hogy melyik a fék, a kuplung, hogy mikor mit kell benyomni, attól még valszeg nem fog tudni elindulni sem, de ha mégis, akkor rátekeredik az első fára. Ellenben ha elolvasol egy jó programozást oktató könyvet, tisztába jössz a pszeudó kóddal, és megtanulod az adott programnyelv felépítését és a használandó fügvényeket, akkor egészen jó eséllyel fog működni az első gép előtt megírt (apróbb) programod. (Hello world aplication :D)
Persze szvsz. -
Satan-Claus
senior tag
Én a C++-t, vagy Java-t ajánlanám kezdő nyelvnek, hogy rögtön az OO paradigmával indíts, és ne korlátozzanak mondjuk Pascal-os beidegződések. Ha Java, akkor szerintem az Angster féle könyv egész jó, és mivel távoktatásra készült, ezért autodidakta módon is jól elsajátíthatóak az alapok.
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
:t
Azért a kettő rendesen összefügg. Mármint elmélet/gyakorlat.
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Futárcégek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest