Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
spawn5
csendes tag
Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok. Csupán egy kérdésem lenne még, mi a kölönbség ebben a rengeteg programnyelv között? Ja a címeket természetesen meg fogom nézni, csak még nem volt rá időm. Egyébként az alapokat arra mondtam, hogy láttam már programorást, tehát nem ugy fogok belekezdeni talán, mint egy ovodás egy regénybe, hogy még a betüket sem ismeri. Ismétlem talán.
Vegyük úgy, hogy már elkeztem az első osztályt.
Gondolom ehez kell valami érzék is. Ha valakinek nincsen, az mennyi idő alatt derül ki? És egyáltalán hogyan? Érdekelni éredekel persze hiszen akkor minek keresnék olyan címeket, ahol ilyen jallagű szakirodalmat lehet olvasni.
Van egy ismerősöm, aki egyböl a Delphivel kezdte, persze ő iskolában. Ez annyira más lenne?
Ha elkeztem mindenfélekeéppen lesz még kérdésem gondolom. És a szavadon foglak, hogy ''Ha lesz új kérdése, arra is válaszolni fogunk legjobb tudásunk szerint. ''. Tehát majd még írok.
Kössziiiiiiii!!!
Mindenkinek.
Egy kérdésem lenne még mi az az off ill. on. Nem az a kérdés, hogy mit jelent, mert azt én is tudom, hanem hogy itt mit jelent?
Aktív témák
- No Rest for the Wicked
- EA Sports WRC '23
- Túraautó topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Bittorrent topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Crimson Desert
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest