Hirdetés

Aktív témák

• spawn5

csendes tag

Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok. Csupán egy kérdésem lenne még, mi a kölönbség ebben a rengeteg programnyelv között? Ja a címeket természetesen meg fogom nézni, csak még nem volt rá időm. Egyébként az alapokat arra mondtam, hogy láttam már programorást, tehát nem ugy fogok belekezdeni talán, mint egy ovodás egy regénybe, hogy még a betüket sem ismeri. Ismétlem talán.
    Vegyük úgy, hogy már elkeztem az első osztályt.
    Gondolom ehez kell valami érzék is. Ha valakinek nincsen, az mennyi idő alatt derül ki? És egyáltalán hogyan? Érdekelni éredekel persze hiszen akkor minek keresnék olyan címeket, ahol ilyen jallagű szakirodalmat lehet olvasni.
    Van egy ismerősöm, aki egyböl a Delphivel kezdte, persze ő iskolában. Ez annyira más lenne?

Ha elkeztem mindenfélekeéppen lesz még kérdésem gondolom. És a szavadon foglak, hogy ''Ha lesz új kérdése, arra is válaszolni fogunk legjobb tudásunk szerint. ''. Tehát majd még írok.

Kössziiiiiiii!!!
    Mindenkinek.

Egy kérdésem lenne még mi az az off ill. on. Nem az a kérdés, hogy mit jelent, mert azt én is tudom, hanem hogy itt mit jelent?

Aktív témák

Hirdetés