- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek!
Gépem: Gigabyte 965P-DS3 lap F14D biossal+Core2DuoE8300+2*1 giga SuperTalent T800 ram
Problémám: Ez idáig semmi gondom nem volt a húzással...ment szépen.... DE ma véletlen észrevettem hogy csak 1600-2000 Mhz körül megy a gép.....a szépen belőtt 3400 helyett...
De a legrosszabb a dologban hogy abiosban minden beállítás úgy van ahogy én belőttem és mivel hosszú hónapok óta megy a gép....de viszont amikor elindul az oprendszer ( Vista 64bit) és működik a masina akkor BIOS beállítások szerinti és az amúgy is elvárható FSB-k nem mennek.... BUS speed 266....holott biosba 450-en kéne menni...rated fsb pedig 1066 holott ennek is jóval magasabbnak kéne lennie...
Vajon mim halt meg? A poén hogy semmi gondod nem észleltem csak egy teszt futtatása után gondoltam hogy az eredmény feltűnően alacsony a gép teljesítményéhez képest...és ez után nézem cpu-z és látom hogy nem pörög a proci....
Ötlet???
Új hozzászólás Aktív témák
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OTP Bank topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hardcore café
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest