Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Hi.
Ma összekötöttem két ventit, de az egyik valszeg defektes lehetett, mert amint ráraktam a csatira, és benyomtam a gépet pukkant egyet. Lehuztam, gép nem akart menni, másodjára igen. Összraktam, mindent bekötöttem, indul a gép, majd egy olyan hangot adott, mint amikor leáll a gép : pang. Szétszedtem, megint ment, összraktam akkor nem. Most megy, itt van szétkapva, bill, egér, moncsi (aminek elöbbi indításkor színes pöttyös lett a képe, és ami egy kábelmegmozgatás után rendbejött) meg egy utp kábel. Most így ennyivel, takarólapok nélkül megy, itt van a lábam alatt, szagolgatom, de eddig nincsen gáz.
Na ilyenkor mi van? Mi lehet az a misztikis leállás, ami mégsem leállás, mert megy a gép tovább?
Kösz
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

.