Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Te nyilván ebbe a topikba akartál kérdezni, csak nem találtad: [link]. Amúgy ez nem a harmadik rész, hanem már a hatodik. A harmadikat még nem az UbiSoft adta ki (Prince of Persie 3D, 1999).
-
neoclone
csendes tag
Hali a prince of persia 3-mat felraktam de nem akar elindulni megnézem a mappáját és a ubisoft mappa üres pedig oda telepítettem le akartam törölni a start menüből de ott sem reagált se a playre se az uninstallra hanem csak kiírja az xp hogy hibát talált és semmi mást nem tudok tenni ha berakom a dvd-t akkor csak a play felirat van ahol installnak kéne lennie. Így tehát nem tudom se felrakni se törölni csak a formázás jöhet szóba de azt nem akarom. Segítsetek hogy lehetne letörölni valahogy mert az egyértelmű hogy olyan helyen van amihez nem tudok hozzáférni de ha legalább blokkolni tudnám az is jó lenne és akkor újra megpróbálhatnám a telepítést. A rendszervisszaállítás sem segít és ráadásul nem foglalt el semmi helyet install után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest