Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
OFF
Bocsi, hogy megint ide írok, de hátha itt értelmes választ kapok, mint a másik oled topikban...
Végül 1 év halogatás után berendeltem az akciós 55CX-et MM--ból. Igaz 65"-osat akartam eredetileg, de annak az ára még nem nagyon ment le, hogy nekem megérje hiába lenne rá pénz... az új G1 evora nem akartam még várni újabb egy évet, hogy milyen lesz és jó árba legyen. A lényeg az, hogy most "tanuló" tvnek jó a CX. Teljesen laikus vagyok az oled tv világában és annyit tudok amit itt a topikokban olvasok... ezért is vagyok bizonytalan, hogy most 4k videók mehetnek rajta hdr módban bejáratásként, 4 óránként meg kikapcsolva a tvt a pixel frissítéshez? Közben nézhetek már 720p, 1080p filmeket rajta vagy már mehet a 2160p is? Bocsi, hogy ennyire "hülyén" adom elő a dolgokat, de még most tanulók bele ebbe az egészbe.
thx
-
alaves
addikt
-
chros
őstag
Jo kerdes... Szerintem szerencse kell hozza, es ha nem jo bejaratas utan, akkor visszakuldeni.
Nem hiszem, hogy jovore mas lenne a helyzet semmilyen fronton: majdnem 2x annyi panelt gyart majd az LG (koreai, kinai gyar), el lehet kepzelni a minoseg ellenorzest akkor
Es nem tudni, hogy az idei modelleknek milyen nyugjei lesznek, ahhoz kell 3-4.honap user-hasznalat, de ezalatt az ido alatt kifut a CX.
Vincent szerint a G1 csak falra szerelheto valtozat lesz, nem talpas, ez is probrema lehet.
Es varni 600k-ra, az ismet 1 ev varakozas
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Végül 1 év halogatás után berendeltem az akciós 55CX-et MM--ból. Igaz 65"-osat akartam eredetileg, de annak az ára még nem nagyon ment le, hogy nekem megérje hiába lenne rá pénz... az új G1 evora nem akartam még várni újabb egy évet, hogy milyen lesz és jó árba legyen. A lényeg az, hogy most "tanuló" tvnek jó a CX. Teljesen laikus vagyok az oled tv világában és annyit tudok amit itt a topikokban olvasok... ezért is vagyok bizonytalan, hogy most 4k videók mehetnek rajta hdr módban bejáratásként, 4 óránként meg kikapcsolva a tvt a pixel frissítéshez? Közben nézhetek már 720p, 1080p filmeket rajta vagy már mehet a 2160p is? Bocsi, hogy ennyire "hülyén" adom elő a dolgokat, de még most tanulók bele ebbe az egészbe.