Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A cserepanellel is megnyertem a lottót, szép homogén.
De ez 55", a nagyobbakon sűrűbben fordul elő homogenitási hiba.De az is szép teljesítmény, hogy picit sem volt beégve az előző panel két évnyi monitor használat után. Bár mostanában viszonylag kevesebbet használtam, olyan 2000 óra ment bele két év alatt. A korábbi OLED-jeimbe kétszer ennyi üzemidőt bepakoltam, és még kint volt az RTSS HUD is (az egyikbe az ragadt bele)
De most valamiért nem is működik az RTSSHUD a gépemen (már újratelepítettem, de továbbra is semmi). Viszont mióta van G-Sync és erős VGA (RTX3080) nem is olyan érdekesek már azok a statisztikák, szépen visz mindent (mikor még játszom néha). Érzésre is be lehet állítani guide-ok alapján, hogy milyen FPS gyilkos beállításokat kell visszavenni maxról, és onnantól sima a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest