- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
Gigabyga
üzenetére
Kulonos, masik HDMI eszkozod (lejatszo, firestick, stb) nincs amivel ki tudnad probalni?
Nem lattam meg ilyen hibat, ami raadasul megjavul ujrainditasnal.(LG 55LD650-nel (LCd 2010-bol) szeria hiba volt, hogy a HDMI chip gajra ment jopar ev utan, az enyem is: ott miutan felmelegedett,elvesztette a jelet, par honapig meg jo volt, utana mar "hidegen" sem volt jel. (A sutobe (!!!) berakva az alaplaopt 12 percre 220 fokon megjavult par honapra, utana ujra elojott a gond
)
Orultem neki, mert ez volt az egyetlen funkcio. amit hasznaltam rajta
Aztan Lengylo-ban talaltam. 1.db alaplapot hozza, amin a chip is van, azt beteve ismet jo volt. )
Új hozzászólás Aktív témák
- FOSI ZA3 D oszályú erősítő igazi Giant Killer
- Harman Kardon Onyx Studio 9
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Apple AirPods Pro 2, fehér színben, bontatlan !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)