- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csukahara
csendes tag
Hello
köszi a tanacsokat
, megcsinaltam oldalra is,de azert döntöttem ez mellett, mert a piros bogyesz beleolvad a közönsegbe es nem akartam, h valakinek is kiessen a szeme mire megtalalja a labdat
szinezzem be ? vagy karikazzam be?
ha mondjuk ugy 19 -20 frameböl all az egesz giff, akkor mar baratsagos?egyebkent a legelsö giffem akkora volt h feltölteni sem engedte a kepfeltöltes.hu-ra
ollozos golt keveset lattam, jött mar össze valakinek?visszaolvasva a forumot lattam, h vannak patchek, csak igazabol meg mindig nem tudtam eldönteni melyik is jo, melyiknel nem fagy le a Pc, stb, szoval ha valakinek lenne egy jo tippje patchre pls ossza meg velem 
csuKa
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi a tanacsokat
, megcsinaltam oldalra is,de azert döntöttem ez mellett, mert a piros bogyesz beleolvad a közönsegbe es nem akartam, h valakinek is kiessen a szeme mire megtalalja a labdat
szinezzem be ? vagy karikazzam be?
ollozos golt keveset lattam, jött mar össze valakinek?visszaolvasva a forumot lattam, h vannak patchek, csak igazabol meg mindig nem tudtam eldönteni melyik is jo, melyiknel nem fagy le a Pc, stb, szoval ha valakinek lenne egy jo tippje patchre pls ossza meg velem