Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csukahara
csendes tag
hello. köszi Breki az infot, egyebkent berakott lasztikat, meg stadiont, a gyep ugyanolyan maradt, es a mezvalasztasnal is megvan a 2d, mar csak az a problema, h majdnem minden csapat fekete mezben jatszik, es olyan mintha egy temetesi menettel kellene nyomnom
, egy masik temetesi menet ellen
es zene es menü sincs uj.
egyebkent leszedtem, a patchos verziot uninstallal, felraktam az eredeti jatekot, es igy vannak benne ezek

mostmär vegkepp telleg semmit nem ertek

mergemben a patchot is letöröltem

väääää

es megsem kell a patch 1.o
szal ha patcholni szeretnek, akkor teljes uninstall, dokumentumok mappabol törles, vissza fel torrentre szedjem le a superpatch 2.0at, es telepitsem angol nyelven? ha jol ertem, bar mar lassan mindent elkepzelhetönek tartok 
köszi a valaszokat
csuKa -
csukahara
csendes tag
válasz
Lionhe4rt
üzenetére
ezen a linken, pont a superpatch 2.0 van

en most innen szedem le: http://www.torrentportal.com/details/259029/ ez az 1-es
de küldtem neked Pü-t remelem megkapod.
meg a patch is jön lefele, remelem ezt mar sikerül felrakni, es dob rajta valamennyit
de a superpatch 2. telepites elött leszedi az egesz jatekot, akkor nem mindegy neki h volt e mar patch fennt? mit valogat?
-
csukahara
csendes tag
gondoltam 2es jobb mint az 1-es

na vazze, akkor most kereshetem az 1.0-t, ez is egy nap volt mire lejött....hogy az a a **************************************************************************************************
hat ez a velememenyem igy hirtelen felindulasbol
az utso torrent linkröl amit adtal, onnan jött le, de h jött az erös tulzas, döcögött, a többi linken, mar nincs is fennt.
köszi a segitseget.
go superpatch 1-et keresni, muhaha, ezt a szivast....
szep estet midenkinek, nekem mar megvan
csuKa -
csukahara
csendes tag
elcsesztem a kepet idegessegemben, sorry, a lenyeg talan kivehetö, ha nem akkor beteszem megeccer a kepet
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060317/Unbenannt2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
köszi a segitseget elöre is
csuKa
ui:hat ez sem jobb de a lenyeget remelem ertitek
[Szerkesztve] -
csukahara
csendes tag
Hello mindenki. h ne legyen zökkenömentes a pes karrierem, erröl a patch gondoskodott

ha valaki tudna segiteni legyen szives figyeljen kicsit:
szoval mikor installalom a patchot:superpatch2.0 (elötte uninstall), közben ez a hibaüzenet jön be:![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060317/Unbenannt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
ha valaki esetleg nem tudna nemetül, ez annyit tesz kb, h nem talalja a azt a fajlt es h mit tegyen,megszakitas, vagy ujbol ismetelje meg, vagy kijavitja,ha ezt valasztom, masodik probalkozas utan elindul es befejezi a telepitest, majd, ugye azutan superpatch option telepites majd load mixer,ha ez is megvan nocrack könyvtar, bemasolom a jatekba, es mikor inditanam el, kiirja h nem tudja megnyittani a settings.exe fajlt, es nem indul el a jatek.
rossz a patch? vagy kihagytam valamit?ha valakinek 5lete van pls segitsen.
vaaa lassan begolyozok a pEstöl

[Szerkesztve] -
csukahara
csendes tag
köszi
igen nemetül, mivel ausztriaban lakom, igy könnyebben boldogulok a nyelvel, jobban ertem, mint angolt. lehet h hülyeseget mondok, de remelem a patch nem csak angolra jo,es nem lesz gaz.
vak vagyok, a croppot merre talalom Animation shopban? neked siman elmenti ha lekicsinyited a kepet?nem kapsz vmi hiba üzenetet?utanna meg a framek is eltünnek, es sima fekete-feher kepek lesznek benne.lehet meg vmit kelle allitanom?
csuKa -
csukahara
csendes tag
csak 944,9
meg 7ora is lennt van, elegge docog, de mar nagyon varom, sok jot hallottam rola, azt nem hinnem h a jatekmenet valtozna, mire gondolsz, h Te lennel a biro?
de uj mezek, stadionok, szep zöld gyep, lasztik, szal felturbozza a gamet, de ha ennel is jobb lesz, akkor mostanaban forumra sem jarok majd fel

csuKa -
csukahara
csendes tag
Uj ertelmet kapott az eletem, megy a pesem
a kep minöseget lejjebb vettem közepesre es nem all le a gepem, ennek örömöre a realt rendesen elkalapaltam 
viszont lenne pär kerdesem, ha el meg valaki:
szabadrugasoknal van valami logikaja? valamikor belelövöm a sorfalba, valamikor elcsavarom felette, de hogy hogy lenne tökeletes, nem igazan ertem,ti tudtok fel-le nezni mielött elrugjatok?
a masik. a superpatch-t megtalaltam torrentren, csak nem jön le, kapcsolodasi hibat ir ki, ha valakinek lenne egy linkje megköszönnem.
üdv mindenkinek
csuKa
[Szerkesztve] -
csukahara
csendes tag
okes Breki, semmi gond nincs,valahol megertelek, h neha a t+k+d tele. utannaolvastam es lattam mar elötte is hogydolgoztal rajta
, de velemenyt nem mondok amig nem tudtam felrakni, de köszönöm,rakeresek mindenkeppen torrenten.
Breki Te hallottal mar olyan problemarol, mint az enyem?ha valaholol esetleg olvastal rola, vagy lenne ötleted segitenel megoldani, h vajon miert forrosodik es all le a laptopom a jatektol?egy forumon talalkoztam hasonloval, de a srac ramot cserelt az volt a baj,de az en gepemen semmi nem valtozott.lassan a kötelen gondolkodom, ha nem lesz jo a pesem
köszönöm elöre is
-
csukahara
csendes tag
hello. vaaaaaaa
, oylan törtent ami legrosszabb remalmaimban sem gondoltam volna, szal az lenne a gond, h a jatszok a gemmel es kb a masodik meccs felenel, a laptop felforrosodik es kikapcsol, egyebkent, egesznap tökeletesen müködik, semmi gond nincs vele, csak persze akkor mikor pes-eznek.2napig a jatek is hiba nelkül futott, semmit nem allitottam el nem csereltem alkatreszt
ha valaki jart mar igy vagy tudja esetleg mi lehet a hiba pls segitsen, köszöntem elöre is.
mit er az elet pes nelkül???

-
csukahara
csendes tag
okes Breki
, csak masok panaszkodtak h lefagy a gepük stb, ezert akartam a tutira menni,sz@rt Te sem tennel a gepedre gondolom,de elhiszem h megeröltetö leirni egy patch nevet
de mind1 lenyegtelen nem szeretnek veszekedni, nem ezert jöttem ide
.azert köszi a segitseget
amugy meg lehet latni h gol 
Lionhe4rt: köszi, probalkozok vele,sikerült ugy megcsinalni oldalrol, h mikor a labdaivet követi a kamera akkor belassitom kicsit, es követheto a laszti es megall 1.5megaban
hatrahuzosra gondoltam az alapollora, edzesen sikerült megcsinalni oldalra,de az is eleg nehez volt, mert a Logitech joynak a ket oldalat felcsereli a jatek, h miert azt maig nem ertem,(tuti nem fejtetön nezem
) es hiaba nyomkodtam amit megadott kombot fel oran keresztül, csak nem jött össze, aztan leesett h a masik oldalt kellene nyomkodnom, ugy kicsit könnyebb volt megcsinalni 
de igaz meccsen meg nem, mert pont az egyik gomb a sprintre esik es mikor mennek a labda iränyäba, akkor pont ala, melle, föle fut a jatekosom
neked h jött össze?
nincs olyan oldal ahova felrakhatja mindenki a goljat?
gondolkodtatok mar magyar online bajnoksagon?vagy van mar ilyen?
csuKa
[Szerkesztve] -
csukahara
csendes tag
Hello
köszi a tanacsokat
, megcsinaltam oldalra is,de azert döntöttem ez mellett, mert a piros bogyesz beleolvad a közönsegbe es nem akartam, h valakinek is kiessen a szeme mire megtalalja a labdat
szinezzem be ? vagy karikazzam be?
ha mondjuk ugy 19 -20 frameböl all az egesz giff, akkor mar baratsagos?egyebkent a legelsö giffem akkora volt h feltölteni sem engedte a kepfeltöltes.hu-ra
ollozos golt keveset lattam, jött mar össze valakinek?visszaolvasva a forumot lattam, h vannak patchek, csak igazabol meg mindig nem tudtam eldönteni melyik is jo, melyiknel nem fagy le a Pc, stb, szoval ha valakinek lenne egy jo tippje patchre pls ossza meg velem 
csuKa -
csukahara
csendes tag
Hello! en meg csak par napja kezdtem, de itt van egy Rajczi emeles az elsö goljaim közül

tessek gyönyörködni
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060312/71543320Animation5_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szal ha patcholni szeretnek, akkor teljes uninstall, dokumentumok mappabol törles, vissza fel torrentre szedjem le a superpatch 2.0at, es telepitsem angol nyelven? ha jol ertem, bar mar lassan mindent elkepzelhetönek tartok

, eselye sem volt rä, h megmozduljon 
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060316/eto_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
igen nemetül, mivel ausztriaban lakom, igy könnyebben boldogulok a nyelvel, jobban ertem, mint angolt. lehet h hülyeseget mondok, de remelem a patch nem csak angolra jo,es nem lesz gaz.
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060316/ani_6_www.kepfeltoltes.hu_.gif)

de mind1 lenyegtelen nem szeretnek veszekedni, nem ezert jöttem ide
.azert köszi a segitseget