- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
Mi nem életszerű?
Szimpla sebességen?
Szerintem maga a játék életszerű, az időzítés meg hát...
Próbálj meg igazi nagypályán 10 perces meccseket nyomni.. max. 1-2 támadás fér bele mind2 fél részéről... Az lenne az idő alapján a tök életszerű, ha ha
Mi lenne életszerűbb, ha gyorsabb??
Szerintem elég gyors így is, főleg ha erős gép ellen, ill. onlineban játszol.
Néha én is csak kapkodom a fejem. De annyira mégse gyors, hogy ne lehessen finom megoldásokat alkalmazni...
De ez is egy játék, nem pedig egy valódi meccsközvetítés, szóval ezt is figyelembe kell venni.
tudni kéne ,neked mi az életszerű
Engem igazán nem érdekel az életszerűség, mind inkább, hogy élvezetes és játszható legyen a játék. Ez meg szerintem nagyon is az.
Emlékszem, mikor FIFA 98ban volt az elhúzós csel, meg a Q. MEg a sprint. nah, kb. ennyit kellett használni, és kész volt a játék... Itt meg meglehetősen széles a paletta, amit lehet, és kell is használni ahhoz, hogy túljárj az ember eszén... (v. gép)
Szóval nem értem mi a baj :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest