Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlov
csendes tag
válasz
Stephan89
üzenetére
A betekintési szöget összehasonlítottam a tesóm IPS paneles wayteq xtab 70dci-jével. Felülről es balról nézve nincs különbség!:-) Viszont az alulról és jobbról nézve valamennyire elsötétül a kép, de annyira ez sem vészes. Tehát elég csak elforgatni a tabletet és máris tökéletes képet ad! ;-)
-
Orlov
csendes tag
Sziasztok! Kb. 3hete van már meg a tablet, és nagyon meg vagyok vele elégedve, most is ezzel irok :-) Lenne egy olyan kérdésem, h a RAM-ot pontosan mi terheli le? Tehát ha rátöltök néhány filmet játékot, az mennyire terheli, és ha azokat letörlöm, akk a RAM teljesen felszabadul? És ha nekem 1G RAM-om van, akk hogy lehet, h 336 foglalt és 434 szabad? Mert az csak 480.
-
Orlov
csendes tag
Megérkezett!!
És úgy érkezett meg, hogy már előre az Android 4.1 volt feltelepítve rá! 
Még nem kapcsoltam be (babonából
először teljesen feltöltöm), de a doboz hátulján a tulajdonságok felsorolása azzal van kezdve, h Jelly Bean van rá feltelepítve 
-
Orlov
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat!

Szerintem egy héten belül én is beszerzek egy ilyen készüléket!
-
Orlov
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h mennyire gyakori a pixelhiba ennél a tabletnél?
Olvastam, h minimum 5 szubpixelhibának, vagy 1, vagy 2 (nem emklékszem pontosan) teljes értékü pixelhibának kell lennie, hogy garanciálisan javítsák. Mi a különbség e között a két pixelhiba közt?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És úgy érkezett meg, hogy már előre az Android 4.1 volt feltelepítve rá! 
először teljesen feltöltöm), de a doboz hátulján a tulajdonságok felsorolása azzal van kezdve, h Jelly Bean van rá feltelepítve