Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Látom az értő olvasás nem megy, artiny nem a Prime Duoról beszélt, hanem a Pro Duoról, ami (specifikációkban) szinte hajszálra megegyezik a Concorde Tab Speed-el... A felbontása ugyan nagyobb a Concorde-nak, viszont a kisebb aksi miatt ez az akku idő rövidségében fog visszaköszönni. A Concorde-nál mégis a legfőbb hibának a gyenge Wifit szokták emlegetni.
Egyébként a Prime/ Pro Duo mitől lenne kifutott modell, amikor alig 3 hónapja jelent meg a piacon.
-
Mezcal
addikt
Továbbra sem foglalkozom a személyeskedéseddel, bár annak mindig egy oka van, ha valaki már a személyeskedéshez fordul.
Az, hogy ki, mit ugrik át, ne te mondd meg, mások majd eldöntik, hogy mit olvasnak el, szerintem ők sem szeretnék, ha te mondanád meg neki, mit ne csináljanak.
Nos, van néhány játék, amit kipróbálhatnál a Prime Duo-n: Brother in Arms II, GT Racing: Motor Academy.
Ami az Epic Citadelt illeti, nálam 34 fps is volt már a Pro Duo-val, de elsőre is 32 körül adott. Egyébként 4-5 fps-nek is van jelentősége.
-
Mezcal
addikt
Tehát két db hibás Pro Duo-ból vontad le azt a következtetést, hogy a jól működő Prime Duo a gyorsabb. Gratulálok!
A személyeskedésbe nem megyek bele, de az, hogy elfogult lennék a Pro Duo irányába, elég megnézni a tesztet a blogomban, ahol minden hibájának hangot adok.
Hamarosan lesz teszt két jól működő Pro Duo és Prime Duo-val, video is, azon majd láthatod, hogy nincs különbség a két gép gördülékenysége között, de a komolyabb játékoknál és videoknál már látható különbség lesz a Pro Duo javára. -
Mezcal
addikt
Nézd, az 1080p-s Avatárt néztem a minap hdmi-n keresztül, ami nem is kevés bitrátával tömörített, olyan folyamatosan megy, mint egy álom.
Arra kíváncsi lennék, hogy milyen eszközzel vetted észre, hogy használat közben gyorsabb a Prime, mert a Duois nagyon gyors a menüben és úgy általában is. Szerintem a kettő közti különbség szemmel és érzésre is észrevehetetlen, hacsak nem fénysebességgel dolgozik a Prime. Azt még el tudom képzelni, hogy a te Pro-d hibás volt.
-
petia
csendes tag
Sztrego Köszi a videókat. Nekem a Play-en a Jostick-os programnál azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközömmel. Ha kipróbáltad majd írj róla valami véleményt.
mflex először nekem is a 921-es hibát írta, ha jól emlékszem akkor töröltem a gogle fiókom, és újra csatoltam
A fiókot úgy tudod törölni, hogy Beállítások/ Fiókok és szinkronizálás - itt kiválasztod a google fiókot és fent van a jobb sarokba vízszintesen 3 pont, arra ráböksz -> fiók törlése -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ettől függetlenül tényleg az számít, hogy a gépezet jól teljesítsen, és ahogy végig olvastam a topikot ez így is van, csak furcsállottam ezt mérés dolgot, hogy vajon hol "hasalhat el" és miért egy ilyen erős hw alatt, amiért kevesebbet kap, mint amit kellene.
Olyat viszont még nem olvastam, vagy elsiklottam felette, hogy a full hd filmeket, játékokat, etc.. hdmi-n keresztül kirakva a tévére is teljesen ok minden? Tehát 1080-ban?
-
Mezcal
addikt
Valószínűleg azért, mert az amlogi jobban fekszik a programnak. Pl a szintén ilyen, de egy sokkal gyengébb hardverrel rendelkező tescos tablet majdnem ugyanazt a pontszámot hozta, mint a Pro Duo.
Én úgy vagyok vele, hogy nem a tesztekben kell brillírozni, hanem a nagy erőforrást igénylő alkalmazások futtatásában. Azokat simán viszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest