- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sajnos egy darabig nem tudom megnézni, mert barátnőm a kütyüvel együtt külföldön van, de hidd el, a "szokásos" helyen biztos nincsen, van 3 saját droidos kütyüm, tudom hol kell(ene) lennie. Viszont ami nagyon érdekes az az, h nem azonnal szakad le a netről altatás után, hanem kb 10 perc múlva, plusz létezik olyan eszköz, amire csatlakoztatva nem szakad le. Bár ez utóbbi elég összetett rejtély, mert más eszközökkel is tapasztaltam ilyet: van egy lg 2x-em meg egy Voda Smarttabom amiket szinte mindig magamnál tartok és pl
-az itthoni TP-Link 1043ND routeremmel minden ok, nem szakadnak le róla,
-de a szüleimnél lévő Philips (SMC) routerről a tab nem szakad le, a telefon röviddel altatás után igen
-a melóhelyemen lévő 2 Asus rouerről alapban nem szakadnak le, de ha sokáig (1 óránál tovább) nem nyúlok hozzá, a tab néha igen,
-de mikor rövid időre az egyik munkahelyi routert Draytekre cseréltem, arról mind a kettő leszakadt altatás után vmennyi idővelTermészetesen mind a kettőn úgy van belőve a wifi, h soha nem aludjon el.
A Prime Duo viszont eddig még egy wifin sem maradt fenn, kivéve Franciaországban egy iptv stb - wifi router kombót, de ennél nem voltam ott (viszont bármikor írtam rá Whatsapp messengeren, aznnal kézbesítődött), majd még megkérdezem, hátha torrent kliens v vmi más tartotta ébren - merthogy mint arról már vki más is beszámolt, ha van vmilyen aktív netes kommunikáció folyamatban, akkor nem szakad meg altatás után sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest