Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Süti, meg vagy.

Stadionnál ne költs semmire, addig amíg nincs teleházad meccseken keresztül. Ott másra nem kell költeni egy jó sokáig, majd csak arra, hogy növeld a befogadóképességet.
A létesítményeknél csak az edző, regenerációs és gazdaságit fejleszd, ezek a legfontosabbak. Ehhez a 3-hoz mindenképpen legyen alkalmazottad 2-2-2. Egyik a vezető, általbán a jobb, a másik pedig a segédedző.
Nekem a többi létesítményem nullán van, illetve leromboltam...
Na meg szerezhetsz majd pár nudli alkalmazottat még a többi részhez.Az edzés részt jól olvasd el majd az útmutatóban, a szerint kell edzened majd.
Ebből az osztályból már nem tudsz kiesni, szóval, jól meg tudsz majd erősödni nyugodtan és majd fel lehet törni, én III-ban vagyok, igaz IV-ben kezdtem, most kezdtem el erősíteni és egész jól haladok! Jah pénz az van, nem úgy, mint a HT-ban...
A meccsmotor itt is produkál néha érdekes dolgokat, de közel sem annyit, mint a HT.
No a többiek is írnak majd valamit.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- XPEnology
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mobil flották
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest