Hirdetés
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Ezen a beállításon én is gondolkodtam már, hogy integrált vga esetén melyik jobb, hardveres gyorsítással (use DXVA), vagy nélküle. Ezt is alapon hagytam, évek óta be van kapcsolva és még sosem okozott problémát. Valamit lehet, hogy újítottak az újabb verziókban, vagy más a decoder, mert most visszatettem egy régebbit és ezzel nincs semmi gondom bekapcsolt DXVA-val.
(Egyedül WMV3- nál kellett eddig a VLD helyett Disabled-re állítanom, mert egyes .wmv videóknál mozgás közben halványkékes színfoltok jelentek meg, pl arcon, testen lehetett jobban látni)
Video renderer: EVR Custom Present-re van állítva, ebben sem vagyok biztos, hogy melyik a legoptimálisabb, mert sokszor az Auto selection jobb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OTP Bank topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- TCL LCD és LED TV-k
- lezso6: Kvaterner szégyen
- Dell notebook topic
- Diablo IV
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest