Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
optikus
senior tag
válasz hobbyone #6959 üzenetére
valoszinuleg az a szam volt, keress ra a neten.
en a foxpostal jartam ugy hogy 1 hetet kellett varnom mire lett szabad rekesz. hat nem kicsit voltam pipa, kozben meg kuldozgettek a jopofizos tegezos leveluket hogy a kisroka nem talal odut meg hasonlok. anyad.
az a baj az automatasokkal hogy hirtelen nepszeruek lettek de keves az automata igy csusznak a csomagok. legjobb kevesbe forgalmas helyre kerni (pl budapesten nem az alleeba hanam a bartokbelan levo benzinkuthoz vagy a fehervari uton a spar melle), igaz hogy tobbet kell menni erte de jo eselyel ott van szabad luk, mig a nagy forgalmuaknal nincs es varni kell.Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz anorche1 #6982 üzenetére
ezt sosem ertettem, miert adjak oda barkinek? a szomszednak. miert o nekem kik? ha meg bemegyek a postara akkor minden anyamkinja doksit kernek hogy igazoljam magam hogy megkapjam a kuldemenyem, de kozben meg odadjak a szomszednak meg bedobjak a tarsashazi folyosora es hasonlok.
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz wwenigma #7001 üzenetére
ezt rendszeresen jatszak a kulfoldi csomagokkal, sztem tok egyertelmu mirol szol, le kell jelenteni kifele, hogy hogy allnak (gondolom koltsegbe se mindegy mit) ezert szepen nyomjak bele a sikeretelen kezbesitest, meg a cimzett nem talalhatot ergo dolgoznak, amik valotlan kamu statuszok, de kifele ezzel takarodznak.
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz jozsi252 #7080 üzenetére
en most adtam fel csomagot, elotte lemertem spar aruhazi merlegen 440g volt, utana meg rajott a pufizacsi mert azt utolag vettem. ezutan a postan lemertek es minden frincfrancal egyutt 420g volt. nem tom ezt hogy csinaljak hogy ennyire pontatlanok.
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
sima nem szabvanyos levelekent fel tudod adni, ha kersz tertivevevnyt akkor abban benne van az elsobbsegi, ajanlott, es termeszetesen trackelheto. nem draga, a posta honlapjan van kalkulator ft-ra megmondja mennyi. lehet ertekbiztositast is kerni de az megdobja, sztem a tertiveveny eleg hisz abbol latszik hogy atvette.
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz szabonagyur #7110 üzenetére
megis rendeltel valamit (vagy a gyerek vagy a kutya az accoddal) csak te nem tudsz rola.
regi csomag amit elefelejettel es mar reg visszafizettek/elveszett erre most elokerult.
rosszul cimezte a felado es veletlen neked kuldi maset.
utanvetes lesz es majd penzt akarnak erte keretlenul.
sztem a legjobb ha nem veszed at (ha biztos vagy benne hogy nem a tied), mert utana mindenfele szivas lesz, jogosan fogjak keresni rajtad.Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz eastsider #7118 üzenetére
nalunk tobbszor megcsinalta pl 11ker, hogy nem hozta ki a csomagot csak az ertesitot, mert o ugy gondolta ugyse leszunk ott (akkor meg minek cipelgesse, gondolom en ez a logika benne). az ertesitore meg ra volt irva hogy ismetelt kihordast csak keresre es csak fizetosben csinalnak. erre mondom hogy azt komolyan gondolja hogy nem hozza ki a csomagot hiaba fizettem erte, az ismetelt kezbesitesert meg en telfonalgassak es meg fizessek is? erre vonogatta a vallat. vegul a masik postas kihozta mert latta hogy eleg furan nezek rajuk. de kb ez is szivesseg volt reszerol...
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz eastsider #7120 üzenetére
hat azt ugy hivjak hogy postan marado es a dija fele a kiszallitosnak, szoval ha valamit vallalnak, a penzt beszedik akkor teljesitsenek. azt meg ne o dontse el, hogy ott leszek e vagy nem, azt majd en beosztom. tobb esetben elofordult hogy vartuk, ott voltunk es nem hozta csak az ertesitot. ha majd postara akarok jarni es sorbanallni akkor majd olyat kerek.
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz nyisziati #7163 üzenetére
bar en meg nem csinaltam ilyet, de ugy tudom van olyan lehetoseg hogy a postas jelenleteben bontsa fel es ha nem az van benne vagy serult akkor arrol egybol a postas felvesz egy jegyzokonyvet ami igazolja a dolgot. persz ez nem jelenti azt hogy helyben visszakapja a penzt, mert azt atvetel elott ki kell perkalni.
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
hat en jartam ugy a foxal hogy egy hetet vartam, mert nem volt ures dobozuk fel volt torlodva a sor es 3 napig tartott hogy a kozpontbol ki tudtak tenni dobozba. 2 nap volt a tenyleges szallitas, 3 napig vartak ures dobozra es kozbe beleesett egy hetvege is. azota inkabb mpl. plane hogy most ajesz is van a dobozban
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz (Bundás) #7275 üzenetére
a pp visszateriti a visszakuldes dijat, max 9e ft-ig (evi nehany alkalommal). mpl-t nezted mar, en olaszba kuldtem tertiv ajanlott biztositott cuccot es nem volt draga (3e valahanyszaz), a nem szabvanyos levelet kell valasztani, mert az kint mukodik (nem ugy mint itthon ahol megszuntettek...)
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz (Bundás) #7279 üzenetére
ebay topic osszefoglalojaban benne van, nyilvan pp fizetes eseten mukodik es a pp-nel kell kezdemenyezni. amugy eleg egyszeru volt, visszakuldtem a cuccot, kaptam rola bizonylatokat szamlat a postan, ezt beszkenneltem es feltoltottem a visszaigenylo urlapra. par nap mulva visszautaltak. aztan kesobb a cucc arat is, igy nullan voltam.
https://prohardver.hu/tema/ebay_tapasztalatok/friss.html
[ Szerkesztve ]
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
-
-
-
optikus
senior tag
válasz adalbert1 #7360 üzenetére
lehetni lehet, de attol csomagod nem lesz, tudtommal halaszto hatalya sincs, szoval azt csinalnak amit akarnak es nem tudsz mit tenni ellene. gyakorlatilag mar ott tartunk hogy nekik semmit se kotelesseguk megcsinalni, ellenben a dijat beszedik vastagon mindenert, a konkurenciat ahol lehet kicsinaljak. egyben ugye allami monpolium, mar ev tizedek ota ujra es ujra meghosszabitva.
sztem aki karacsonyra akar valamit rendelni, az lassan kezd elkesni, plane ha eu-n kivuli cuccrol van szo. mar most total kaosz van naluk mindenutt ezert amit lehet nem tesznek meg, pl nem hordjak ki, menj be erte a te erdeked, plane ha fizettel is erte. es persze allhatsz sorba akar orakat is. en iden 11-12 hoban mar biztos nem rendelek semmit, de januarban se celszeru mert akkor meg hegyekben all a decemberi cucc.
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz joelke HU #7368 üzenetére
van par opcio, koltozz el de olyan helyre ahol nincs ilyen nevu ember a kornyeken. vagy valtoztass nevet es vezesd at minden hatosagnal. vagy kerd el a doktor cimet, es legkozelebb ha ertesitot kapsz akkor legjobb ha nala kezdesz. mast nem tudok, mert ez egy eleted vegeig szolo kuzdelem lesz
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz MasterDeeJay #7401 üzenetére
30. napon fox kapni egy levelet hogy ilyenolyan kormanyrendelet alapjan nekik van joguk meg 30 napig nyomozni. es ujabb 30 nap utan fox kapni egy masik levelet, hogy "eltuntkent kezelik". ez utan mehetsz karteritesert persze kulon kell kerni x nap hataridokkel...
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
hat igen ha postan adod fel az lasabb plane ha nincs luk es ott dekkoltatjak, de ha meg feladni is automataba akarod akkor szivas ha nincs luk mert el se tudod inditani. talan fejleszteniuk is kene ha mar megduplaztak a dijat, de sztem fejostehennek tekintik kulonosebb befektetes nelkul. asszam igy is mar csak 2 nap van a felvetelre, regen 5 volt ha jol remlik.
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
a foxnal siman kiirtak hogy tele az automata es varni kell, mikozben ott volt a cucc nem messze a lerakatukon csak atvenni nem lehetett e miatt. a 4. nap utan mar eleg morcos voltam, azota ha lehet kerulom. az mpl eddig legalabb ebben jo volt, de kezd lefele menni.
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz D.Orion #7425 üzenetére
te valami posta emberke vagy hogy ezeket igy kijelented? ott voltal mikor probalta feladni a csomagot es lattad hogy nem jot adott meg, vagy mibol jon ez a feltetelezes?
"Tapasztalat, hogy a csomagok 35%-a kb. rossz méretűnek van feladva és emiatt hamar betellik az automata, vagy be se fér az összes csomag."
forras?
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
mpl elkezdte a magas szinvonalu karacsonyi kezbesiteseit. hetfon delelott, csomagautomatara feladott pakkom jelenlegi statusza...:
ugyfelszolgalat nem erti. volt ez mar minden, postan marado, cimre kezbesites (amit szerintuk en kertem), most megint postan marado, csak epp az automataba nem volt meg. 5 nap alatt nem sikerult megfejteni (a garantalt max 2 napos kezbesitest), mar 3xor visszahivatak, egyszer voltam a postan is merthogy nemsoka ott lesz (nem lett), mintha a bcsku1-en belul hordozgatnak korbe korbe. nyomorult egy brigad, volt egy jo szolgaltatas, kiturtak a konkurenciat, nem bovitenek, nem birjak a mennyiseget, e mellett felemltek duplajara dijat es novemberben mar ez megy...
ja most az a mondas hogy ne szamitsak a heten ra. majd jelentkeznek (gondolom a hogy szoktak, sehogy) es nezzem a trackot. ez a nagy info...
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
-
optikus
senior tag
skacok, a csomagautomatanal ha keszitem az online cimiratkitoltot akkor van valamekkora osszegig biztositas az alap 890 ft-os dijban?
ha beirom az erteknyilvantartasba a kivant osszeet akkor az annyira lesz biztositva es oda is adjak? csak mert nem szeretnek evekig jarni hozzajuk es igenyelni? valakinek van ezzel konkret tapasztalata?
nagyon nem szeretnek ugy jarni ahogy az elozo csomaggal, hogy hopp eltunik a nagy zart rendszerbol, aztan csak egymasra mutogatnak a posta hivatalok meg az ugyfelszolgalat meg mindenki aztan kapok a vegen egy hatarozatot hogy igy jartam...ezt olvasom a honlapjukon (nekem ebbol az jon le hogy ez kvazi egy biztositas):
Ha értékes küldeményt ad fel: használja az értéknyilvánítást!
Teljes körű biztosítás – Az értéknyilvánítás küldeményének teljes körű biztosítását jelenti: amennyiben küldeményén összegszerűen feltünteti tartalmának (valós) pénzbeli értékét, a küldemény elveszése, megsemmisülése, sérülése vagy hiányossága esetén a feltüntetett összeg alapján kártérítést fizetünk Önnek.[ Szerkesztve ]
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz D.Orion #7572 üzenetére
erdekesen hangzik szamomra, plane egy ilyen soher cegnel mint a posta, hogy puszira beirhatok barmit. de ezek szerint mukodhet. nekem egyszer volt eltunos gondom, olyan amit vegig is vittem az erteke miatt, az legalabb 90 nap volt mire megszultek es beismertek hogy naluk tunt el, pedig napnal is vilagosabb volt a helyzet. plane azokat nem ertem amikor trackelve van, pontosan lehet tudni hogy gipsz jakab atvette a raktarbol, elindult vele aztan nem erkezett meg, at nem adta, vissza nem vitte. akkor mit kell ezen honapokon at nyomozni? egyaltalan ez siman lopas, buntetojogi kategoria.
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
nem tudom cimzettkent van e barmilyen rahatasod a kezbesitesre, mert azt szajkozzak hogy a feladoval allnak szerzodesben ezert csak o tehet barmit (ami netto fassag, tekintve hogy nekem kezbesitik, az o dolguk lenne konyebb, raadasul a legtobb esetben a dijat is en fizetem, nemhogy ami benne van, de jellemzo ez a rugalmatlansag az egesz rendszerukre), ez legjobban akkor okoz gondot ha kulfoldi a felado.
nekem volt olyan hogy tevesen kuldott egy webaruhaz pakkot, raadasul utanvettel. ezert irtam az ufsz-re levelet hogy ki se hozzak, felesleges nem fogom kifizetni, csak a kezbesito postast szivatjuk. irt nekik a felado is. nem hoztak ki, nem tudom kinek a kerese hatott, de az biztos hogy nekem egy budos mukkot nem szoltak vissza, gondolom sokba lett volna visszairni hogy oke.
tegnap jott egy csomagom nemetbol. azt szo nelkul odadtak az egyik kollegamnak, ugy hogy azt se tudta mit vesz at. gondolom ha nem jut el hozzam akkor csak vonogatnak a vallukat hogy hat valaki atvette. ilyenkor valamiert nem fontos az atvevo azonositasa.
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
en heppy vagyok, tegnap delelott inditott csomagautomatas pakkom ma delelott az automataba erkezett, mar at is vettem. nem is szamoltam ra hogy hetvegere ideer, mar nagyon reg volt szombati kezbesitesem, ez most jol, flottul sikerult nekik
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz agroman #7645 üzenetére
hat azert ez nem teljesen igy van, mert t mint cimzett nem tudhatod hogy az adott orszagbeli akarmilyen szolgaltato az mikent kuldi. en mar soxor kaptam olyan csomit hogy kertem az eladotol hogy kuldje el trackot es azt mondta hogy nincs, meg olyan szamokat kuldott ami koze nem volt a trackhoz, aztan mikor megerkezett ott volt rajta szepen a szam amit keresobe beirva lehetett volna nyomkovetni.
legtobbszor arra sincs semmi rahatasod hogy a felado mikent adja fel, o lehet csomagnak irja de kozben az itthon level es hasonlok.
eleve sztem alapnak kene lennie hogy minden kuldemenyre legyen track, hisz az nem ker enni, csak egy szam. soxor maguk a postasok se tudjak hogy van az adott cucchoz track, adtam en mar fel ugy csomit hogy otthon mikor nezegettem a szamlat akkor nezem hogy nini ott van a fejlecen egy tracknak kinezo szam, nezzunk csak mar meg mit mutat es szepen mutatta. aztan maskor meg ugyanilyen feladasnal semmi ilyen nem volt.[ Szerkesztve ]
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz Armahun #7670 üzenetére
akkor lenne logikus es elfogadhato ez a baxakodasuk a meghatalmazasuk ha minden eseteben ilyen vasszigorral jarnanak el. de valahogy alabbhagy olyankor amikor a szomszedomnak csak ugy odadjak a nevreszolo kuldemenyt, vagy csak siman behajigaljak a szomszed postaladajaba a tertiv kudemenyt, meg amikor a postas maga alairja helyetted hogy atvetted es hasonlok. akkor valahogy nem fontos az ezer tanuaval alairatott papirjuk
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz agroman #7693 üzenetére
ilyen mindig van, par eve egy hasonlo esetnel a kukakba dobalta szazaval a postast a leveleket. de sztem ez jellemzi legjobban oket:
"Bevitték a címzésnek megfelelő körzethez tartozó postára, de ott nem tudtak semmiről, ezután a helyi napilaphoz fordultak, és a soproni főpostára vitték a leveleket."
Buy books not gear.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest